Kommentar

Kjendisenes nye krystallsyke

De er pene å se på. Så hva er problemet med krystaller?

Fra Instagram story @Camillapihlno (126.000 følgere) og @Thefeelgoodshop.no mandag 4. mai. Toppblogger Camilla Pihl kaller krystaller for mor og baby «en perfekt gave».
  • Ingeborg Senneset
    Ingeborg Senneset
    Journalist

Det ser i utgangspunktet så uskyldig ut. Og det kan det godt være det er.

Men for en utenforstående er det litt vanskelig å tenke seg å ta opp en få uker gammel baby, legge den ned foran seg, kneppe opp babyens hvite bomullsbody og trekke stoffet til side for deretter å plassere noen fargede steiner på spedbarnets nakne hud, så ta opp telefonen og ta bilde av det levende kunstverket – og legge det ut for 126.000 følgere på Instagram.

Dette bildet, merket med «Sunday Spa» og stjerne-emotikon, ble delt av en av Norges største influensere, gründer og designer, Camilla Sørlie Pihl.

Bildet av babyen med fargede steiner på kroppen har 3400 likes.

Det ga tre tusen tre hundre og tretti tomler opp på noen timer for en baby født inn i en tidsalder hvor man kan være influenser før magen håndterer fast føde.

Healing-krystaller for mor og barn

Den prisbelønte bloggeren har etter en svært offentlig graviditet fått både ros og ris for utstrakt deling av sin egen babys første leveuker.

Bildet som nå fikk flere til å rygge, gikk tett på barnets bare overkropp og zoomet inn på tre krystaller. Det er det naturlig å anta at de fargede spa-steinene er, gitt det faktum at mor selverklært elsker og jevnlig reklamerer for slike på sitt eget nettmagasin.

Er det så farlig med noen krystaller og pene steiner? Det avhenger av hvem du spør og hva du bryr deg om, skriver Ingeborg Senneset.

Få dager etter demonstrasjonen av krystaller på naken babyhud produserte og delte Pihl en reklamevideo for «Mother & Baby Healing Crystal Kit». En perfekt gave for deg som er blitt mor eller gravid, ifølge Pihl.

Uavhengig av om babyen på spa-bildet var en del av markedsføringen, er det interessant å se på hva toppbloggeren, i likhet med veldig mange andre kjendiser, egentlig reklamerer for.

Les hele saken med abonnement