Hopp til innhold

Aftenposten

  • A-magasinet
  • Osloby
  • Sport
  • Meninger
Meny Lukk

Kommentar

  • FOTO: Brent Hofacker / Shutterstock

Trekk pusten, snart drukner vi i kjøtt ... | Joacim Lund

... og livbøyen er ikke å fôre rev og mink med lammekarré og entrecôte.

Joacim Lund
kommentator
Publisert: 05.nov.2018 05:45
Oppdatert: 04.nov.2018 13:52

OK, her er et par ubehagelige sannheter: Vi spiser altfor mye kjøtt i Norge, og produserer enda mer. I ren desperasjon ble en million kilo kjøtt malt opp til fôr til pelsdyrindustrien i sommer. Det er passe sprøtt. Likevel har det norske kjøttberget nå vokst seg stort nok til at det har oppstått en slags Mannen-situasjon. Fjellet er så stort, og vi så små. Det er ute av kontroll. For stort til å håndtere. Ti millioner kilo.

Hvordan ble det slik?

Bli abonnent for å lese videre.

Alt innhold på aftenposten.no

Bestill Digital

Få Aftenposten i

10 uker for 10 kroner

Kun denne uken!

Ønsker du papiravisen i tillegg?
Abonnent? Logg deg inn her

Abonnementet fornyes automatisk. Avslutt når som helst.

  • Tipstelefon 02286
  • Send Nyhetstips på epost
  • Tips via secure drop
  • Debattinnlegg på epost

  • Kundeservice
  • Annonsere i Aftenposten
  • Personvernpolicy
  • Informasjonskapsler
Ansvarsmerket
  • Sjefredaktør og adm. redaktør: Espen Egil Hansen
  • Politisk Redaktør: Trine Eilertsen
  • Nyhetsredaktør: Tone Tveøy Strøm-Gundersen
  • Featureredaktør: Lillian Vambheim
  • Kulturredaktør: Cecilie Asker
  • Debattredaktør: Erik Tornes
  • Utviklingsredaktør: Eirik Hammersmark Winsnes
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. ACAP-beskyttet. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
Aftenposten sentralbord: Tlf. 22 86 30 00 – Adresse: Akersgata 55, 0180 Oslo