Giske-videoen ligner på ingenting, men rammer en mann som har lite å gå på. Politikk er en tillitsbransje | Frank Rossavik

Trond Giske var på byen med Jorodd Asphjell, leder av valgkomiteen i Trøndelag Ap. Asphjell sier til VG at videoen med Giske senere på kvelden ikke ser bra ut.

Hva tenkte Giske på?

Dette er en kommentar. Kommentarene skrives av Aftenpostens kommentatorer eller fast tilknyttede spaltister. Kommentarene gir uttrykk for skribentens analyser og meninger. Hvis du ønsker å svare på kommentaren, kan du lese hvordan her.

Offentligheten er blitt velsignet med et amatøropptak på seks sekunder av Trond Giske som danser med en yngre kvinne på et utested i Oslo. Opptaket viser strengt tatt ingenting. Danser man med en annen på et utested, ser det ofte slik ut: Rytmiske bevegelser, en viss kroppskontakt, litt tåpelige ansiktsuttrykk.

Hva som kan få varsleren, fagforeningsmann Knut Sandli, til å karakterisere opptaket som “disgusting” og “foruroligende”, går over min forstand, særlig fordi det ser ut som om han kun kommenterer selve videoen. Sandli er nok av typen som heller ser TV hjemme i helgene.

Les hele saken med abonnement