Tips: Ikke tips Foodora
I noen tilfeller er det best å beholde pengene selv.
Dette er en kommentar. Kommentarene skrives av Aftenpostens kommentatorer eller fast tilknyttede spaltister. Kommentarene gir uttrykk for skribentens analyser og meninger. Hvis du ønsker å svare på kommentaren, kan du lese hvordan her.
Det absolutt kleineste jeg opplevde i sommer, skjedde i en strandbar i Liguria.
En amerikansk mann og hans rundt 20 år gamle sønn gjorde opp regningen. Faren ga sin sønn en 50-euroseddel, altså rundt 500 kroner, til å tipse betjeningen med. Sønnen kunne (og burde) lagt den diskret i tipsglasset på bardisken. I stedet gjorde han et stort nummer ut av sin gavmildhet, smelte seddelen i disken og ropte et rungende arrivederci på veien ut. Så var det farens tur. Smilende og selvtilfreds gikk han frem til baren og holdt neven frem slik at bartenderne kunne vise sin takknemlighet ved å fistbumpe ham (klaske knyttnevene sammen), en etter en.
Les hele saken med abonnement