Kommentar

God journalistikk har en pris

Kvalitetsjournalistikk har aldri vært gratis. Men noen lesere overlater til andre lesere å betale for journalistikken. Det skal ikke lenger gjelde Aftenposten.

Vi må ha vårt beste redaksjonelle tilbud der flest leser oss. Og vi må ta betalt for journalistikken også på fremtidens store medieplattformer, ikke bare i papiravisen. Vår filosofi er at du skal kunne lese Aftenposten når du vil, hvor du vil, på den måten du ønsker og som passer for situasjonen du er i, skriver Hilde Haugsgjerd. Foto: <B>TEGNING: INGE GRØDUM</B>

  • Hilde Haugsgjerd

Aftenposten går i disse dager gjennom en av de største endringer i avisens 153 år lange historie. Vår journalistiske profil og kvalitet blir den samme neste uke, som den var for en uke siden. Men måten vi distribuerer journalistikken på og hvordan vi tar oss betalt av leserne, blir ny.

Våre abonnenter skal få mer av Aftenposten og i større grad få tilpasset avisen til sitt behov. Alle våre digitale produkter blir en del av abonnementet. Mens de som ikke abonnerer, vil få mindre av Aftenpostens journalistikk gratis.

Les hele saken med abonnement