«Killer clowns» må slutte å skremme folk

  • Renate (14)
Tenk hvis det var dere de løp etter? spør Renate (14).

Si ;D-innlegg: Folk var redde for at «Killer clowns» skulle komme til Norge, og så skjedde akkurat det.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

«Killer clowns» er inspirert av TV-serien og filmen It, der det er en skummel klovn som dreper barn. Folk var redde for at «Killer clowns» skulle komme til Norge, og så skjedde akkurat det, og de er ikke redd for å skremme folk.

En klovn er en komisk artist som opptrer i et sirkus, en varieté eller lignende. De vanlige klovnene har ansiktsmaling, og de oppfører seg tullete. «Killer clowns» løper derimot med masker etter biler, sykler og folk som går på tur. De er til for å skremme folk, og de er veldig skumle. De bør tenke seg litt om før de skremmer unge og gamle folk.

«Killer clowns» løp etter meg

Både på Sartor Storsenter og på tettstedet Rong i Øygarden kommune har jeg sett «Killer clowns». De som var på Sartor Storsenter, så ikke meg, men jeg så dem. De på Rong løp imidlertid etter meg. Da de stoppet, ropte jeg: «Hvorfor gjør dere dette her? Hva er vitsen? Det er ikke snilt!». Så tok de av seg masken og kostymet og hev det.

Kjære «Killer clowns», slutt å skremme folk. Tenk hvis det var dere de løp etter?


Les flere innlegg om redsel og det å bli skremt:


Hør Aftenpodden Si ;D: Hvorfor må vi høre til en gruppe?

Hvorfor er vi mennesker så opptatt av å tilhøre grupper, som for eksempel gruppen nordmenn? Det skal psykolog Jørgen Flor forklare for oss.

Og tidligere i høst inviterte vi ungdom til skrivekonkurranse: Hva vil det si å være norsk? To av vinnerne kommer for å diskutere.

  • Hør med ett klikk her: