Blikk

Hvorfor er du en bitch? Kanskje du ikke har det så bra, men jeg føler ingen sympati.

Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes inn her.

Du står der i gangen og stirrer på meg med det bitchy blikket ditt. Du tåler ikke at jeg har forbedret meg, at jeg har flere venner enn før. Du tenker jeg er i konkurranse mot den ekstreme populariteten din. Ja, du er pen og storkjeftet. Du har looken, og sjarmen. Men er det alt? Er populariteten alt for deg? Bildekommentarene dine på Facebook? Jeg skjønner ikke.

Du er årsaken til at noen ligger og gråter i sengen om kvelden. Du stjeler oppmerksomheten ved å gjøre helt gale ting. Hvorfor så desperat? Trodde du hadde så mange venner, jeg? Er all dissingen, blikkingen og den fake smilingen din bare en maske? Kanskje du egentlig ikke har det så bra.

Skulle gjerne følt med deg, men etter alt du har gjort mot meg og vennene mine er det umulig. Du er født bitch. Sorry. Innse fakta: Vennene dine er fake, du er desperat etter oppmerksomhet og greier deg ikke uten sminke. Er det særlig kult, eller? Er det så vanskelig å være seg selv, uten å ødelegge andres liv? For deg, ja.

Drit i å ødelegge andres liv, jente. Har du ikke samvittighet eller? Jeg er så utrolig lei av all blikkingen din. Blikk som borer seg i meg, og varer dagen ut. Blikkene du gir dem du hater. Dem du ikke «liker». Dem du ser på som konkurranse, til og med de blikkene du gir dine egne venner.

Du er årsaken til at noen ligger og gråter i sengen om kvelden.

Drit i det, sier jeg bare. Du ødelegger for deg selv. Ikke tro du er noe. Sorry, jeg høres ut som en bitch, men sannheten er hard. Du har vanskelig for å være hyggelig. Så stikk til de andre vennene dine, ha det kult. Bare la oss andre være i fred, please.

HolmliaGirl (13)