SiD

Må vi absolutt drikke oss fra sans og samling for å skape minner?

Det finnes knapt noen ting man kan bli med på i helgene som ikke involverer alkohol, skriver Anonym (18).

Skal du få nye venner, må du bli med ut. Er du med ut, må du drikke. Skal du først drikke, må du drikke til du nesten blir pumpa.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Hvis du skal ha en sjanse i havet til å få deg venner på videregående i dag, må du bli med på tidenes fyllefest hver helg.

Og ikke glem at du må være utadvendt og brøle så høyt du kan.

Er du med ut, må du drikke

Skal du få nye venner, må du bli med ut. Er du med ut, må du drikke. Skal du først drikke, må du drikke til du nesten blir pumpa. Hvis ikke blir du bare bedt om «ikke å være så kjedelig» eller til og med om «å dra hjem».

Det finnes knapt noen ting man kan bli med på i helgene som ikke involverer alkohol.

Skal du grille en kveld, er det øl. Har noen bursdag, må alle shotte. Skal du feire noe, drikker alle champagne. Skal du på hytta med venner, er det rødvin. Skal du ha en koselig kveld med venner, må du jammen meg sette frem noen drinker der også. Hvis ikke blir det «kjeeedelig».

Skaper et enormt press

Alkohol er blitt det nye bindeleddet mellom folk. Det er normalt, og nesten et krav, at du skal drikke deg dritings hver helg for å være en del av det sosiale.

For all del, folk må få lov til å drikke hvis de vil det. Men det skaper et enormt press blant ungdommer når nesten alle samlinger av ungdom har en felles faktor: rus.

Må vi absolutt drikke oss fra sans og samling for å skape minner?

Følg Aftenposten Si;D påFacebook, Twitter og Snapchat (aft.sid).

Les også

– De ungdommene som drikker, drikker mer enn før

Anonym (18)