SiD

Like meningsløs som en hennatatovering

De håpløse ansiktsuttrykkene du får på middagsbordet er levende vitner på at du er like meningsløs i denne verdenen som en hennatatovering med teksten «forever», skriver Saz (17). Foto: NTB Scanpix

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Det er like før du sprekker. Aldri har du vært så nære et sammenbrudd, og det som ikke har drept deg, har i hvert fall ødelagt deg totalt på innsiden. Frykten for at alt skal gå galt er blitt permanent festet i deg som fylletatoveringen du fikk sommeren 2012. Hva om du faller av skiheisen nå! Tenk på alle de folkene som står og ser på, glor og tenker på hva slags udugelig og latterlig menneske du er.

Du bryr deg, du. Du bryr deg så veldig om hva andre synes.

Sitter på den lille, dustete, glødende skjermen dag og natt, mens du copy-paster gamle sukkertweets. «Skal du begynne å trene nå da?», tenker du – frustrert over at du konstant har det i bakhodet, men at du aldri helt kan sette i gang.

Hva i granskauen skjedde med deg og hvem sin feil er det? De oppgitte ansiktsuttrykkene du får ved middagsbordet hver tirsdag, torsdag og søndags gjør ikke saken bedre.

Tvert imot er de levende vitner på at du er like meningsløs i denne verdenen som en hennatatovering med teksten «forever».

Greit nok at du blir oppfordret til å ikke bry deg om hva andre synes, men dette kan lett føre til isolasjon. Det stemmer godt at misunnelsen ligger i oss alle, og det er ikke alltid like greit når du på ulike snaps får det samme fyllebildet, samme fest, samme mennesker, men uten deg. Klart det går greit, tenker du, mens du venter på at den neste skal sendes.

Tatoveringen, den udugelige tatoveringen som alltid skal settes på deg. Ta en falsk en, du. Den passer så godt til personligheten din.

Følg Aftenposten Si;D påFacebook, Twitter og Snapchat (aft.sid).

Les også

  1. Hvorfor føler jeg meg så tom?

  2. Flinke piker trenger flinke foreldre

  3. Kjetil Østli har et poeng: Vi er på randen av hysteri når det gjelder psykisk helse

Saz (17)