SiD

Transpersoner er også mennesker

Si ;D-innlegg: Altfor ofte blir transpersoner trakassert. Enten det er på skolen, meldinger eller kommentarfeltet til TV 2.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.
Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor folk skal dømme andre på grunnlag av kjønnsidentitet, skriver Eleah Sophie Fure (17).

Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor folk skal dømme andre på grunnlag av kjønnsidentitet. Jeg kommer aldri til å forstå hva det er som gjør at folk med vilje velger å være slemme mot transpersoner.

Jeg kommer aldri til å forstå at personer kan gruppere seg sammen for å ødelegge for en enkeltperson, bare fordi vedkommende er trans .

Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor godt voksne mennesker snakker dritt om Caitlyn Jenner. Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor det å være trans er en uting. Jeg kommer heller aldri til å forstå hvorfor transpersoner hver eneste dag får høre dritt.

Kvinne (19) om transpersoner: Det er ikke vits i å prøve å være noe man ikke er

Transkviner blir sett på som "kvinnen som var mann"

Tallene på drepte transkvinner i USA stiger. Nye navn blir ført på listen over drepte. Navn på mennesker som har en familie. Folk forstår ikke at transpersoner er mennesker på lik linje som alle andre. Noen transpersoner elsker fotball.

Jente (14):

Les også

«Jeg er en gutt født i jentekropp, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.»

Noen setter matlaging foran alt annet. Enkelte lever for å synge.

Transpersoner har egenskaper som sjelden kommer frem i lyset.

Jeg blir sint av at transkvinner alltid blir sett på som «kvinnen som var mann.» Jeg håper folk kan se vekk fra fortiden til transpersoner, og respektere dem som den de er. Transpersoner er så mye mer enn trans, og viktigst av alt – de er mennesker.

Les også

  1. Jeg er hverken kjønnslig død, ødelagt eller intetkjønn. Jeg er trans.

  2. Vi må øke forståelsen for transkjønnede

Eleah Sophie Fure (17)