SiD

Jeg skulle ønske det ikke var reklame for skrekkfilmer på YouTube

 • Gutt (15)

Dette blir en litt ond sirkel som jeg skulle ønske YouTube kunne fikse opp i, skriver Gutt (15). Foto: chombosan / Shutterstock / NTB scanpix

Si ;D-innlegg: Det er jo ikke vits i at man skremmer for penger.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Hei, jeg er en gutt på 15 år som er veldig mye på YouTube. Jeg ser på mange forskjellige folk som lager YouTube-videoer.

De har reklame på videoene sine så de kan tjene penger på det de gjør. Hvis de ikke hadde hatt reklame på videoene sine, hadde de ikke kunnet ha YouTube-videoer som en jobb.

Men i det siste har jeg lagt merke til at mange skrekkfilmer som Annabell 2 og IT har vært reklame før videoene. Man kan hoppe over reklamen etter fem sekunder, men da har dessverre skaden allerede skjedd.

Jeg sliter veldig med angst, og dette har ikke hjulpet. Man kan bruke funksjoner som for eksempel «adblock», men da tjener ikke de som lager YouTube-videoer, penger.

Så dette blir en litt ond sirkel som jeg skulle ønske YouTube kunne fikse opp i. Det er jo ikke vits i at man skremmer for penger.


Les mer om

 1. Angst
 2. Youtube
 3. Reklame

Relevante artikler

 1. KULTUR

  Slik skal Youtube «plage» brukerne til å betale for seg

 2. SID

  «Exposed»-trenden – bra eller dårlig?

 3. SID

  Disse er best på å få ungdom til å føle seg verst

 4. SID

  Unge bruker penger de ikke har - nå må vi lære

 5. KULTUR

  Videoer med barn blir mest sett på Youtube. Flere av dem blir utnyttet.

 6. SID

  Erika (16): – På skolen lærte jeg om farger og komposisjon i reklamesjangeren. Men aldri om retusjeringen og manipuleringen.