SiD

Hvis alle er forskjellig, hvordan kan vi da vite hva som er perfekt?

  • Camilla (14)
Du er unik, ikke kødd med det! skriver Camilla (14).

Husk at det bare finnes én utgave av akkurat deg.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Nå må vi slutte. Folk sier de ikke liker kroppen sin og at de ikke liker hvordan de ser ut. Nå er det nok. Folk sier de ønsker å være perfekte. Men hva er perfekt?

Hvis alle er forskjellig, hvordan kan vi da vite hva som er perfekt? Alle er perfekt på sin måte. Er det ikke bra at alle er forskjellig? Tenk hvis alle var like. Det ville ikke vært gøy. Det er bra at alle er forskjellige og alle skal være fornøyd med å være unik.

Les også

Hvordan kan man nå målene sine for 2017? Si ;D-psykologen gir ungdom råd [podkast]

Man hører mange jenter som ikke liker seg selv. Dette må vi få slutt på. Vi må få alle til å se at de er fine uansett utseende. På sosiale medier er det mange som kommenterer bilder som folk legger ut av seg selv. Folk skriver hvor vakker og fin de er.

Dette er bra. Folk vil bli glad for hver og en av disse fine kommentarene. Men det er også viktig at det ikke bare er noen sine bilder som kommenteres, men alle.

Les også

Arne Scheie: «Min store idrettsinteresse ga meg selvtillit»

Vi skal alle være stolte av å være oss selv. Husk at det bare finnes én utgave av akkurat deg. Du er verdifull. Uansett om du er høy eller liten, kraftig eller tynn, du vil alltid være unik. Så alle mennesker der ute, vær deg selv, og vær stolt av å være akkurat slik du er.


Under 21 år? Vil du også skrive til Si ;D? Send ditt innlegg til sid@aftenposten.no. Alle får svar innen tre dager. Dersom du ønsker å være anonym, må du oppgi dette tydelig i mailen. Her kan du lese mer om å sende inn innlegg til oss.


Les mer om

  1. Sosiale medier
  2. Facebook
  3. Instagram