SiD

"Sjokomelk er frihet," sa Hoksrud

Frihet handler om å få lov til å gjøre det flertallet ikke ønsker, skriver Kristine (20).

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.
"Min frihet slutter der din frihet begynner" er liberalistenes yndlingsutsagn, men det ser ikke ut til at de aner hva det betyr, skriver Kristin (20).

Å kjøre snøscooter er frihet. Det mener i alle fall de folkevalgte. Hvis man ønsker å kjøre snøscooter, så skal man få lov til å kjøre snøscooter.

Uavhengig av miljøspørsmålet, uavhengig av andre i fjellet. Frihet handler om å få lov til å gjøre det flertallet ikke ønsker. Vil man lage bråk, skal man få lage bråk.

"Sjokomelk er frihet," sa Hoksrud til lokalavisen i Telemark i 2014. Barne— og ungdomsskoler i Telemark har gitt elevene tilbud om sjokolademelk, og dette har skapt reaksjoner. Sukker, fett og karbohydrater er ikke bra for elvene, blir det sagt.

Hoksrud mener det må være opp til den enkelte. At den enkelte er åtte år, er irrelevant. Det er foreldrene som skal ta valget for barna sine, ingen andre.

Ikke å vaksinere barna sine, er frihet. På samme måte som med sjokomelken, bestemmer man her over sine egne barn.

Har man en forelder som ikke er så nøye med vekten, og som ikke synes barnesykdommene gjør noe, så ja ja, "shit happens". Ingen har vel noen gang dødd av overvekt og meslinger uansett?

"Min frihet slutter der din frihet begynner" er liberalistenes yndlingsutsagn, men det ser ikke ut til at de aner hva det betyr.

Følg Aftenposten Si;D påFacebook, Twitter og Snapchat (aft.sid).

Les også

  1. Den fordummende journalistikken

  2. Melding til syklisthatere: Ro dere ned!

  3. Kvifor brukar ungdom så mykje pengar på fotballsko?

Kristine (20)