SiD

Kan dere slutte å kalle meg hore?

Jeg tuller med sex, jeg kan diskutere det og snakker om det med venninnene mine, selv om jeg foreløpig er jomfru. Derfor er jeg visst en hore, skriver Anonym jente (17).

Når du kaller en jente for hore, enten du selv er jente eller gutt, skyver du alle kvinner et hakk bakover i tid.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Kjære jenter, gutter, familie, venner og Internett: Kan dere være så snill og slutte å kalle meg hore?

Jeg er en 17 år gammel jente fra Nesodden. Som de fleste andre jenter på min alder bruker jeg fritiden min til å trene, gjøre lekser, være med venner, spise, sove og av og til feste. Men jeg snakker også relativt åpent om sex.

Jeg tuller med sex, jeg kan diskutere det og snakker om det med venninnene mine, selv om jeg foreløpig er jomfru. Jeg har, Gud forby, til og med uttalt noe så grovt som at jeg har hatt lyst til å ha sex med guttene jeg har vært forelsket i.Dette gjør at jeg blir kalt hore, og jeg er ikke den eneste.

Skal lite til å bli stemplet

En av venninnene mine har hatt tre kjærester siden sommerferien. Hun har hatt sex med alle tre. Ifølge vennene hennes og rykter som blir flittig spredt, er hun en hore på grunn av det. Disse ryktene har ført til at hun har grått og blitt hengt ut.

To av kjærestene hennes har slått opp med henne delvis på grunn av rykter om at de er sammen med en «hore».

En annen venninne av meg var på fest og flørtet litt med to gutter. Hun ble senere dratt til side av en annen venninne og fikk beskjed om at hun måtte slutte å oppføre seg så horete.

Utbredt problem

At du er en hore, blir sagt direkte, indirekte og bak ryggen din. Folk lyver og sprer rykter. Det kommer fra gutter, jenter, venner, bekjente og familie, og det er et utbredt problem.

Mange av venninnene mine unngår å snakke med gutter, og når de først gjør det, føler de at de må unnskylde det .

En tredje venninne av meg slo opp med gutten hun var sammen med, fordi hun fikk høre at hun bare var sammen med han fordi hun er en desperat hore, som tar hvem som helst.

Selv snakker jeg ikke lenger åpent om sex med mine beste venninner.

Fjerner stoltheten hennes

Når du kaller en jente en hore, enten du selv er jente eller gutt, skyver du alle kvinner et hakk bakover i tid. Til en tid der jenter måtte passe seg, der de ikke kunne snakke om seksualiteten sin eller leve den ut uten skam og regler.

Når du kaller en jente er hore, så glemmer hun det ikke . Du fjerner stoltheten hennes, tryggheten hennes, ytringsfriheten og likestillingen, ikke bare for én jente, men for alle. Så slutt å kalle meg og vennene mine for horer.

Slutt å undertrykke kvinner og deres seksualitet. Det hadde vært tragisk å ofre likestillingen vi er på vei mot og har oppnådd — bare fordi du skal kalle oss for horer.

Les flere Si ;D-innlegg:

Les også

  1. Jeg er kvinne, jeg er feminist og jeg er sint

  2. Sex - ha det, eller ikke ha det?

  3. Ser du egentlig barnet ditt?

Anonym Jente (17)