SiD

Ingen gjester, utdrikningslag eller babyshower

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.
Jeg tenker mye på fremtiden. På en tom kirke når jeg gifter meg og på hvor liten sannsynligheten er for et utdrikningslag eller en babyshower, skriver Gidske (20).

Etter et år på folkehøyskole, som liksom skal være det beste året i ditt liv, har jeg innsett at jeg egentlig ikke har noen venner. I hvert fall ingen som vil tilbringe tid med meg med mindre de må.

I løpet av året på folkehøyskole lå jeg mye på rommet, samtidig som det skjedde ting overalt rundt meg. Jeg følte meg ikke velkommen.

I prinsippet har jeg kanskje en eller to venner fra videregående om jeg er heldig, og ingen igjen fra hverken barneskolen eller ungdomsskolen.

Jeg tenker mye på fremtiden. På en tom kirke når jeg gifter meg og på hvor liten sannsynligheten er for et utdrikningslag eller en babyshower.

Kall meg gjerne pessimist, men når du sitter igjen helt alene og alle andre treffes og fester, eller generelt bare henger sammen, begynner tankene å strømme.

Snapchat er kanskje min verste fiende når det gjelder alt dette. Alt som blir lagt ut på «My story» fra fester eller kafébesøk, med dem du gjerne trodde alltid ville invitere deg.

Det er ikke alltid så lett å få andres glede trykket opp i ansiktet når man ikke engang fikk muligheten til å trykke «deltar». Derfor har jeg alltid omgitt meg selv med altfor mange arbeidstimer. Ikke nødvendigvis fordi jeg vil, men fordi jeg må fylle det svarte hullet med noe.

Tenk på dem rundt deg. Har jenta som sitter alene i et hjørne lyst til å sitte der alene? Er det en grunn til at ham du egentlig ikke liker så godt, alltid prøver å finne på noe?

Ensomhet er et menneskes verste fiende. Ikke la andre lide med den.

Følg Aftenposten Si;D påFacebook, Twitter og Snapchat (aft.sid).

Les også

  1. De kaller meg desperat. Jeg er bare ensom

  2. Gutt (14) har byttet skole åtte ganger: - Inkluder gutten i hjørnet!

  3. Typisk norsk å være ensom?

Gidske (20)

Les mer om

  1. Ensomhet