SiD

De kaller meg desperat. Jeg er bare ensom

Jeg har ofte fått høre jeg er desperat når jeg har «prøvd meg» på noen. Sannheten er at jeg trenger noen.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.
Et lite håp om at fremtiden blir bedre holder liv i meg, men det lille lyset av håp går sakte, men sikkert ut av meg. Jeg blir tom, skriver Ensom gutt (16).

Ensomhet er en livssituasjon som mange tusen nordmenn er i. Et fåtall synes det er greit å være ensom, men de fleste hater det. Jeg er en av dem.

Jeg vet at mange der ute har flott personlighet og ville vært lojale mot noen til døden, men at de får aldri mulighet til å være trofast. Mange føler seg bortkommen i dette store hav av syltynne kropper og populære personer.

Hun forventet vel noe bedre

I kveld møtte jeg en flott jente. Hun var pen og hadde flott personlighet, men da jeg henvendte meg til henne, var det lite svar å få. Hun forventet vel noe bedre enn meg. At ikke hodet kan lære seg å slutte å forelske seg.

De fleste som er ensomme i ungdomstiden får et inntrykk av hva livet kan bli senere: Et liv i ensomhet. Alene. Jeg tror det er derfor mange velger å avslutte livet.

Det var i hvert fall derfor jeg vurderte det. Men et lite håp om at fremtiden blir bedre, holder liv i meg.

De kaller meg desperat

Jeg har ofte fått den kommentaren at jeg er desperat når jeg har «prøvd meg» på noen. Vel, sannheten er at jeg er desperat. Jeg trenger noen, jeg trenger noen til å være der, sammen med meg. Kjærlighet for meg er når to personer er der for hverandre. Støtter hverandre, hjelper hverandre og utfyller hverandre.

Når jeg tror at jeg kanskje har hatt en sjanse, og så mistet den, skjer det en form for kjærlighetssorg. Eller skjedde. Jeg er blitt mer og mer vant til å bli avslått, som tusenvis av andre.

Jeg håper folk kan åpne øynene

Ensomhet er lett å skjule. Mange har ofte en lykkelig fasade, og det er mange som man ikke skulle tro er ensomme. Jeg skriver ikke dette fordi jeg synes synd på meg selv, men jeg ber alle om å åpne øynene for de tusenvis av ensomme der ute som alle er morsomme, snille og kjærlige personer! Disse personene er de mest trofaste og flotte du kan finne. Er virkelig kjærlighet forbeholdt de populære og syltynne?

Følg Aftenposten Si;D påFacebook, Twitter og Snapchat (aft.sid).

Les også

  1. Våg å fortelle at du ikke har noen å være med

  2. Jeg vil være jenta som tør

Ensom Gutt (16)

Les mer om

  1. Ensomhet
  2. Psykisk helse