SiD

En ekte sirkusartist

Du kjører på en enhjulssykkel over en tynn line. På hodet prøver du å balansere deg selv, skriver Silvia (17). Foto: NTB Scanpix

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Forestill deg at du står på scenen i et sirkustelt, helt alene. Publikum består av venner og familie og folk du ikke kjenner og aldri har sett før. Du kjører en enhjulssykkel over en tynn line. En bok i den ene hånden, to ølflasker i den andre, eller tre. Ok, kanskje fire. Du må vise at du kan. På hodet prøver du å balansere deg selv.

Alle som ser på forventer at du skal falle, men du gjør det jo selvfølgelig ikke, siden du takler alt presset. Presset om å se bra ut, ha en fin kropp, sånn fine-kurver-fin-kropp, ikke for mye og ikke for lite.

Det er greit å ha små pupper, for det finnes ni fordeler med det: «Trykk her for å lese alle sammen». Betyr det at jeg ikke kan ha større pupper siden det ikke er ni fordeler med å ha store pupper?

Mamma sa alltid at hvis du er grei, så kommer du langt i livet uansett. Men man kan ikke være for snill og grei hele tiden, fordi da blir man irriterende.

Det er viktig å finne en balanse, akkurat som å prøve å balansere skole og fritid. Gjør det bra på skolen, fordi fremtiden din er viktig. Fremover, tenk fremover hele tiden. Ikke glem vennene dine, det er de som holder deg på jorden. Gikk vi nettopp fra kroppspress til skole og fremtid?

Jeg datt ut da jeg kom over en artikkel som fortalte om bind som gjør at jeg ikke trenger å bekymre meg for at jeg skal blø igjennom. Hurra, liksom. Så jeg er vel heldig.

Jeg vet ikke lenger, jeg.

Følg Aftenposten Si;D påFacebook, Twitter og Snapchat (aft.sid).

Les også

  1. Kjetil Østli har et poeng: Vi er på randen av hysteri når det gjelder psykisk helse

  2. «Men hvorfor fikk du ikke seks?»

  3. Det verste jeg vet er å se skuffelse i mine foreldres øyne

Silvia (17)