Joel Ystebø (13): Kristne verdier er utrydningstruet

Joel Ystebø er overbevist om at det som står i Bibelen er riktig og må følges. Han tror samfunnet og ungdom er avhengig av kristne verdier.

Min generasjon kan ikke vokse opp i et samfunn hvor man ikke kan si at abort kan være et feil valg og homofilt ekteskap er galt.

Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes inn her.

Vi bor i et land hvor flere og flere unge ikke kjenner et tradisjonelt bordvers. Der det eneste kristne partiet på Stortinget helst vil diskutere køprising og klimapolitikk. Hvor det ikke er lov å være imot homofilt ekteskap, uten å bli sett på som et dømmende og dårlig menneske.

Kristendommen er den eldste og viktigste delen av vår norske kulturarv. Religionen er en av de største grunnene til at vi i dag lever i et velstående samfunn.

Men nå som de fleste har det godt, tror man at vi ikke lenger trenger Gud i vårt samfunn.

Skolen hjernevasker oss

En ting jeg har tenkt på er at når ikke-kristne elever kan reservere seg mot skolegudstjeneste, hvorfor kan ikke kristne elever reservere seg mot hjernevaskingen i den norske skole? For eksempel Charles Darwins evolusjonsteori.

Ifølge organisasjonen Menneskeverd ble det i 2014 tatt 14773 aborter i Norge i 2014, altså litt over 40 aborter pr. dag. Er det på grunn av venstresiden og feministene økte påvirkningskraft?

Sier du til en kvinne i dag at abort ikke er bra, blir du sett på som kvinnefiendtlig og et dårlig menneske. Det er samfunnet vi lever i.

Tvinger kvinner til abort

Når kvinnedagen handler om reservasjonsrett og nei til den borgerlige regjeringen, så er det klart at 8. mars er blitt tatt over av venstresiden.

Topputdannede mennesker blir tvunget til å ta et ufødt liv. Fremtiden til disse 14 773 barna blir revet bort fordi det er så politisk ukorrekt å si at abort kan være et galt valg.

I konflikten i Midtøsten vokser min generasjon opp med propaganda fra media. Vi får beskrevet en konflikt mellom «de snille» i Palestina og «de slemme» i Israel.

Vi får ikke vite at grunnen til at så få jøder dør i forhold til palestinere er fordi Israel har et bra forsvar som kjemper for å unngå sivile dødsfall, mens Hamas vil at sivile skal bli drept på begge sider.

Farlig å flørte med venstresiden

Det er veldig skuffende at ikke de kristne verdiene har fått et løft etter den borgerlige regjeringens inntog. Utenom seieren til KrF når det gjaldt KRLE-faget, har det ikke blitt fremhevet noen andre kristne verdisaker.

Med det sagt, så synes jeg KrF sin flørting med venstresiden er farlig for de kristne verdiene. KrF ble tross alt startet for å kjempe for disse, og det er det ikke rom for på venstresiden.

Siv og Erna er nødt til å våkne. De kristne verdiene er utrydningstruet. Det handler ikke om den eldre verdikonservative generasjonen.

Det handler om min generasjon som ikke kan vokse opp i et samfunn uten disse avgjørende verdiene.

Les intervjuet med 13 år gamle Joel her:

Følg Aftenposten Si;D påFacebook, Twitter og Snapchat (aft.sid).

Joel Ystebø (13)