Verdens beste sommer

Om hun vil kle seg ut som en engel, så kler vi oss ut som engler. Min sommer handler om å spre latter og glede, skriver Emilia (13).
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes inn her.

Jeg har en fantastisk lillesøster på fem år som fikk kreft i januar. Nyhetene ble verre og verre, og etter en lang stund tok legene mot til seg og fortalte oss at hun bare har denne sommeren igjen å leve. Så dette er min sommer. Jeg skal tilbringe sommeren med å få min søsters siste uker til å bli så fantastiske som mulig.

Mor og far er så lei seg, så jeg prøver å spre glede i denne vanskelige tiden. Lekeland, tur og stranden. Jeg er sammen med henne hele tiden og gjør alt hun vil. Vil hun ha et par sommerfuglvinger og bruke dem når vi går til butikken så gjør vi det! Hun er ikke bortskjemt, men hun fortjener det.

Slik kommer jeg til å tilbringe min sommer. Deprimerende sommer synes du kanskje? Å ta seg av noen før de dør... Ikke hvis du er med denne lille solstrålen. Verdens beste sommerjobb, uten betaling, men en jobb som inkluderer masse lykke, glede og latter. Som alt annet vil det ta slutt, men det vil være den beste sommeren i mitt liv, det er jeg sikker på.

Emilia (13)