SiD

Skam dere, Sian! Skam dere, motdemonstranter!

 • Farzad Falahatimarvast (17)
  Farzad Falahatimarvast (17)
  Styremedlem, Bærum Unge Høyre
Sian-leder Lars Thorsen under en demontrasjon i Drammen i vår. Motdemonstranter kastet blant annet egg og forsøkte å stanse arrangementet.

Det er dere som ødelegger samfunnet.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Før bodde jeg i et land hvor våre rettigheter ble begrenset. Det var ikke likestilling mellom kjønnene, og vi hadde ikke ytrings- og religionsfrihet. Jeg kan ikke tro at dere i Stopp islamiseringen av Norge (Sian) prøver å gjøre Norge til et slikt samfunn.

Jeg ble født i Iran i 2004 og vokste opp i et samfunn hvor vi ikke kunne tro eller tenke fritt. I dag er jeg ikke religiøs, samtidig som jeg er veldig kritisk til religion generelt.

Forskjellen på meg og dere i Sian er at jeg ikke skaper frykt blant folket. Med hatsnakket deres setter dere muslimer i et dårlig lys. Dere bruker så mye av livet deres på å spre hat og frykt blant folket.

De som velger å dra på demonstrasjonene deres og gi dere oppmerksomhet, er også en del av problemet. Muslimer som velger å være voldelige på demonstrasjonene deres, er dem som får det dere sier, til å være sant.

Til Sian og folk som kommer på disse demonstrasjonene og velger å være voldelige: Skam dere! Det er dere som ødelegger samfunnet og setter en del muslimer og utlendinger som meg i et dårlig lys.

Vi er tjent med et mangfoldig samfunn med plass til alle. Deres handlinger bidrar kun til det motsatte.


13–21 år? Vil du også skrive til Si ;D? Send ditt innlegg til sid@aftenposten.no. Her kan du lese mer om å sende inn innlegg til oss.

Les også

 1. MDG-topp: – Rystende at politiet brukte tåregass mot barn og unge i Byparken

 2. Oslo kommunes nye plan mot hatefulle ytringer kan gjøre Sians arbeid litt vanskeligere

 3. Unge blir mer skeptiske til kontroversielle ytringer: – Det kan også være bra

💬 Skal du delta i kommentarfeltet?

Les kommentarfeltets ti bud først. Hold deg saklig!

Les mer om

 1. Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN)
 2. Islam
 3. Innvandring