Velg og plukk dine bibelvers

Bibelen sier så mangt, ifølge Godtemums (21).

Hvor mange ganger står det at homofili er synd? Jeg er blitt fortalt at det står syv ganger. Tør du gjette hvor mange ganger det forbys å spise skalldyr? Syv.

Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes inn her.

En kristen gutt forklarer i innlegget sitt at det ifølge Bibelen er synd å leve som homofil.

Han siterer stolt sine utvalgte bibelvers for å bevise sine påstander, og det skal han ha ros for. Jeg hadde ikke klart å huske alle tallene og forkortelsene.

Du som har lest Bibelen, hjelp meg å huske. Hvor mange ganger står det at homofili er synd? Jeg er blitt fortalt at det står syv ganger. Tør du gjette hvor mange ganger det forbys å spise skalldyr? Syv. En av dem er 5. mos 14:9-11. Har du spist reker i vinter?

For øvrig skal du ikke bruke klesplagg som er laget av blandede stoffer (5. mos 22:11), så det er bare å brenne og forbanne Björn Borg. Og er du lei av lærerinnen eller moren din, kan du erklære at ingen kvinne skal ha autoritet over en mann (1. tim 2:11-12). Så mye som å se på en annen kvinne er utroskap (mat 5:28), og det samme gjelder å skilles eller gifte seg på nytt (luk 16:18). Det er for moderne.

Noe det derimot oppfordres til i Bibelen, er drap av hekser (2. mos 22:18), steining av rebelske tenåringer (5. mos 21:18-21) og å knuse spedbarn mot en steinvegg (sal 137:9), fordi Herren elsker alle barna.

Det er jammen mye å holde styr på i den boken, men skal man først behandle den som Guds ord, må man jo gjøre det ordentlig, er du ikke enig? Husk nå endelig at vi alle er syndere og all synd er likeverdig (rom 3:23 og jak 2:10), så kast ikke den første stenen.

Ta heller et godt vers til deg, slik som Matteus 7:1-5 eller aller helst Matteus 6:5; "Og når I beder, skal I ikke være som hyklerne; for de vil gjerne stå og bede i synagogene og på gatehjørnene, for å vise sig for menneskene; sannelig sier jeg eder: De har allerede fått sin lønn."

Følg Aftenposten Si;D påFacebookogTwitter

Les også

Riktig å si nei til homofilt ekteskap

Les også

Kjære presse-Norge. Hvor var dere?

Les også

Veskedebatten: Hvorfor slipper guttene unna?

Godtemums (21)