SiD

Velkommen til antifeministenes helvete

Kristina Berg (19) beskriver en verden om 100 år, som mannemennene frykter mer enn noe annet. - Disse mennene har innsett at dersom de hadde blitt behandlet på samme måte som kvinner opp gjennom årene, så hadde de prøvd å ta igjen med samme mynt.

Som feminist møter jeg en del negativitet, og jeg har prøvd å forstå meg på anti-feministene. Det tok litt tid, men jeg tror jeg har forstått deres frykt for likestilling.

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.
kristina-zQbtonju_k.jpg

Året er 2115. Menninistenes spådommer ble sanne. Feministene styrer verden. På agendaen står det hevn.Tilbakebetalingens tid er her. Menn er ikke lenger mennesker. De er kun kulisser i kvinners hverdag som er der for kvinners underholdning. Verdien til mannen er mye bestemt av hans utseende. Men uansett verdi, vil han aldri kunne nå langt utenfor hjemmets fire vegger.

Menn som klager er sutrete

Når det kommer til politikk, så har menn faktisk lov til å stemme ved valg, noe som betyr at menn er «likestilte» og «har det bra» (ifølge kvinnene). Menn som klager på likestillingen blir med en gang erklært sutrete og kravstore.

På den måten opprettholder kvinnene sin makt.

Fordi menn tydeligvis ikke er fødte ledere av natur, er det få menn å finne i politikken. Det er kun kvinner i lederstillingene, som da også er gode venninner. De har rottet seg sammen slik at sannsynligheten for at de ansetter en mann er svært liten.

Noen menn har visstnok skaffet seg jobb utenfor hjemmet, men de tjener kun 60 prosent av hva deres kvinnelige kollegaer gjør.

Det fokuseres kun på en manns utseende

Når noen menn påpeker dette, drar kvinnene frem argumenter som «dere jobber ikke like mye som kvinner», «Menn skal ikke forlate hjemmet», «Din kone tjener jo sikkert nok for dere begge», «Du jobber i et kvinneyrke, hva forventer du?» og klassikeren «Dere menn skal ALLTID sutre».

Disse innøvede responsene er bare en del av kvinners systematiske undertrykking av menn.

En annen måte er å bruke media. Der fokuseres det kun på en manns utseende, der hans indre tanker og følelser aldri blir nevnt. Dersom en kvinne ytrer seg blir det selvfølgelig tatt alvorlig, uansett sak. Dette er en god teknikk for å få menn til å forstå at ingen bryr seg om meningene deres.

Søker anerkjennelse gjennom økt penisstørrelse

Når kvinner først gidder å snakke om menn, så snakker de om deres kjønnsorganer.

Derfor er det veldig mange unge gutter bruker store mengder penger på kirurgiske inngrep for å få en økt penisstørrelse. Dette er kun for å bli anerkjent av kvinnene.

Men kvinner anerkjenner jo menn! Det er faktisk vanlig at kvinner slenger kommentarer som for eksempel «Kom hit og vis deg frem», «Skulle likt å ta deg i kveld», « Hvor bor du? For i natt er du min» og «Smil da! En mann MÅ smile!».

Disse utsagnene gjør veldig mange menn ukomfortable og redde, men kvinnene sier det er ment som komplimenter, det burde da mennene skjønne.

Hvordan ble det slik?

En gruppe mannehelter som vet sannheten

Tilbake til 2015 ser vi en økende popularisering av feminisme. Feministene lokker folket med likestilling og frigjøring av kvinner. Flere og flere menn tør å kalle seg feminister fordi de vet at frigjøringen fører til en velutviklet og fredelig verden.

Det de ikke kjenner til er feministene hemmelig plan: Å overta verden og sette halsbånd på menn.

Mens flere og flere sverger til feminismen, finnes det en gruppe menn som ikke lar seg lure; en gruppe med allvitende helter, med verdier fra fortiden og muligheten til å spå fremtiden. Menninister.

Disse mennene har innsett at dersom de hadde blitt behandlet på samme måte som kvinner opp gjennom årene, så hadde de prøvd å ta igjen med samme mynt.

Takk for at vi må kjempe

Så takk, kjære mannemenn. Takk for deres åpenbaringer. Takk for at dere senker det blytunge ankeret i fortiden og nekter å tenke fremover.

Takk for at dere kaller oss for «irriterende feminister» når vi uttrykker oss, mens dere klør dere i skrittet til kvinnefiendtlig pornografi.

Takk for at dere eksisterer, for uten dere hadde veien til likestilling vært for enkel.

Følg Aftenposten Si;D påFacebook, Twitter og Snapchat (aft.sid).

  1. Les også

    Dette er min feminisme. Hvordan er din?

  2. Les også

    Jeg er gutt og takker for feminismen

Kristina Berg (19)

Les mer om

  1. Feminisme