SiD

Kjære mamma og pappa: Se hva som ligger bak karakterene, ikke bare tallet

  • Jente (17)
    Jente (17)
Jeg vet at det karakterene mine kommer til å skuffe mamma og pappa, men det verste er at jeg har skuffet meg selv, skriver jente (17).

Si ;D-innlegg: Jeg har gjort mitt beste, men det var ikke nok denne gangen .

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Kjære mamma og pappa, og kjære Norges foreldre. I disse dager går flere tusener elever ut av skoledørene for å få en etterlengtet og lang sommerferie. Den er fortjent. En avslutning med klassen, is og ikke minst et karakterkort i hånden.

Se hva som ligger bak karakterene mine

Kjære mamma og pappa. Jeg vet jeg er deres flinke jente. Hun som fikk gode karakterer og var hardtarbeidende. Hun som hadde høye mål, krav og skulle bli suksessfull. Jeg håper dere kan huske på det når dere ser karakterkortet mitt.

Se hva som ligger bak karakterene, ikke bare tallet. Jeg har gjort mitt beste, men det var ikke nok denne gangen. Jeg vet at det kommer til å skuffe dere, men det verste er at jeg har skuffet meg selv.

Kjære foreldre

Jeg vet at barnet ditt, enten i dag eller senere de neste årene, vil komme hjem med et karakterkort. Kan dere være så snill ikke bare å se på kortet, men tenke at barnet ditt har prøvd og det får være godt nok.

Livet består av så mye mer enn en karakterutskrift som skal signeres. Barnet ditt burde ikke behøve å bekymre seg når hun eller han kommer hjem.

Under 21 år? Vil du også skrive til Si ;D? Send ditt innlegg til sid@aftenposten.no. Alle får svar innen tre dager. Dersom du ønsker å være anonym, må du oppgi dette tydelig i mailen. Her kan du lese mer om å sende inn innlegg til oss.


Les mer om

  1. Skole og utdanning