Jente (16): Kjære deg som sender «dickpics»

  • Jente (16)
Det verste er å få «dickpics» helt ut av det blå på Snapchat, mener jente (16).

Si ;D-innlegg: Jeg tenker ikke: «Ååå! Det var en fin tiss! Den vil jeg gjerne ligge med!»

Si ;D-innlegg
Dette er et Si ;D-innlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning. Innlegg kan sendes hit.

Kjære deg som sender «dickpics». Hva vil du egentlig oppnå? Det er bare flaut for deg selv.

Forestill deg at jeg hadde lagret bildet du sendte meg. Hva hadde du gjort da?

Kjære deg som sender «dickpics». Hvorfor sender du bilder av tissen din helt tilfeldig til meg? Hadde jeg virkelig ønsket meg et bilde av den, så hadde jeg spurt.

Kjære deg som sender «dickpics». Jeg vil ikke ha kjønnsorganet ditt lysende opp på skjermen i klasserommet, på senteret, eller i sofaen sammen med mamma.

Kjære deg som sender «dickpics». Vet du hva som er verst? Når jeg snakker med deg på Snapchat, og så plutselig lurer du tissen din i hjørnet av bildet.

Jeg blir «nødt» til å spille av snappen din igjen og samtidig ha møte med jentegjengen for å høre om dette virkelig var tissen din.

Kjære deg som sender «dickpics». Hvorfor gjør du det egentlig? Det er ikke slik at jeg automatisk vil ligge med deg om jeg får et bilde av tissen din, skjønner du.

Jeg tenker ikke: "Ååå! Det var en fin tiss! Den vil jeg gjerne ligge med!"

Kjære deg som sender «dickpics». Jeg vet ikke alltid hvordan jeg skal reagere. Skal jeg ignorere det? Skal jeg svare med puppebilde av meg selv?

Selvfølgelig svarer jeg ikke med puppene mine. Jeg er jo ikke like dum som deg. Men hva hadde egentlig skjedd om jeg hadde svart deg?

Hadde vi begynt å snakke da? Er det den eneste måten jeg kan få kontakt med deg på?

Kjære deg som sender «dickpics». Du får meg til å ha det meg dårlig med meg selv. Du får meg til å føle at jeg bare er et sexobjekt. At jeg er ikke verdt mer enn et «dickpic».

Ikke vil du snakke med meg, du vil bare ha kroppen min.


Under 21 år? Vil du også skrive til Si ;D? Send ditt innlegg til sid@aftenposten.no. Alle får svar innen tre dager. Dersom du ønsker å være anonym, må du oppgi dette tydelig i mailen. Her kan du lese mer om å sende inn innlegg til oss.