Nekrolog

Lise hadde en herlig og ujålete personlighet

Å vise seg sårbar for Lise var naturlig. Tilbake fikk vi omsorg, forståelse og kloke råd.

Av Vallerjentene

Lise Tangen Aagnes (55) døde 6. desember av kreftsykdom, omgitt av sine nærmeste hjemme.

Ingen som møtte Lise glemmer denne helt spesielle damen. Med fast håndtrykk, livlige blå øyne, og latter så smittende at den gråeste dag ble lys, bergtok hun oss alle.

Da Lise traff Nils, ble gjengen fra Valler-tiden utvidet med en sprudlende jente som ble en nær venninne.

Lise var åpen og sosial, og hun og Nils var pådrivere for felles opplevelser og sammenkomster. Lise elsket fest. Hun planla og gjennomførte til hundre i stil.

Lise og Nils fikk to fantastiske gutter, Tobias og Oliver. Familien etablerte seg i Lommedalen, og ble raskt en del av nærmiljøet.

Lise hadde en herlig og ujålete personlighet. Ingenting var for flaut til å gjøre en god historie ut av.

Vi er blitt underholdt med de utroligste fortellinger om tabber og pinlige øyeblikk, alltid fulgt av den vakre latteren. Å vise seg sårbar for Lise var naturlig. Tilbake fikk vi omsorg, forståelse og kloke råd.

Lise delte også av tøffe opplevelser, som da hun ble syk første gang. Stor var gleden da hun ble frisk etter å ha fått benmarg av broren Torbjørn.

Etter dette levde Lise som før. Hun var tilstedeværende, livsnytende, glad og sosial. Hun feiret enhver anledning, koste seg på ferier og trivdes i jobben ved Diakonhjemmet.

Under pandemien trente vi styrke digitalt. I det vi logget oss på, kom heiarop og musikk fra Lise, mens hun løftet de tyngste vektene.

Sjokket var stort da hun ble syk igjen denne våren. Da Lise visste det gikk mot slutten, valgte hun igjen å åpne hjemmet i Lommedalen. Med glimt i øyet og en stor dose humor trillet treffende replikker fra Lise til oss som kom innom.

Takk til Nils, Tobias og Oliver for at dette lot seg gjennomføre.

Vi lyser fred over Lises minne, og tar med oss hennes verdier; som å leve livet, være oss selv, trene hardt og le mye.

Les flere nekrologer her.

Les mer om

  1. Nekrolog
  2. Minneord