Nekrolog. Hanne Liseth

afp000805154.jpg

Det utenkeligste har skjedd. Viljesterke, energiske, livsglade Hanne Liseth lever ikke lenger.Selv om kreftdiagnosen var alvorlig, var det likevel ingen tvil, dette skulle hun klare. Kroppen var sterk etter mange år på hesteryggen, livslysten stor og kampviljen på plass. Dyktige leger kjempet for den beste behandlingen, familie og venner mobiliserte, men så greide ikke kroppen mer. Hun døde 55 år gammel.

Med pressemann til far og kulturarbeider til mor var det kanskje ikke rart at Hanne utdannet seg innen media og arbeidet med kultur. Hun studerte i Volda og jobbet som PR-trainee på Hawaii før hun begynte i filmbransjen som PR-sjef i Syncron Film, senere i Norsk Film og Norsk Filmdistribusjon.

I 1997 etablerte Hanne Kulturmeglerne sammen med Svanhild. Glede, moro og beinhardt arbeid preget de første årene. Så flyttet Hanne og mannen til Østfold, der de fikk gress under føttene og hester i stallen. Da brødrene Leonardo og Daniel kom til dem fra Brasil, ble det vanskelig å kombinere livet på gård med jobb i Oslo, og hun solgte seg ut av Kulturmeglerne. I stedet etablerte Hanne Lerbråten Naturgård. PR-arbeid ble bigeskjeft, med gjesteoppdrag både for Kulturmeglerne og andre inntil hun i fjor ble ansatt på Nationaltheatret.

Verdigrunnlaget vi meislet ut da Kulturmeglerne ble etablert — arbeidsetikk, høy faglig standard, arbeidsglede og innsatsvilje ligger fortsatt i selskapets ryggrad. På tross av sin uhøytidelige, pratsomme og humørfylte stil, var Hanne en skarp strateg. Hun var også et usedvanlig klokt og hjertevarmt menneske med omtanke for alle.

Vi takker for å ha fått være nær henne alle disse årene og sender våre varmeste tanker til familien og helt spesielt til de fine sønnene som mistet moren sin så altfor tidlig.

Anne Berentsen og Svanhild Sørensen, Kulturmeglerne