Politikk

Listhaug premierer kommuner som lykkes med integrering

Rekordlavt antall flyktninger har ført til at kommunene nå slåss om å få bosette dem. Sylvi Listhaug (Frp) vil belønne kommunene som er best på integrering med enda flere flyktninger.
Norge

Amundsen vil granske politiet etter Eirik Jensen-saken

Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (Frp) vil nå ta initiativ til en ekstern og uavhengig gjennomgang av politiet i lys av Eirik Jensen-saken.
Politikk

Støre: Færre forlik med Høyre og Frp fremover

– Vi kommer til å være mer tilbakeholdne med å inngå forlik i neste periode. Det sier Ap-leder Jonas Gahr Støre, som mener regjeringspartiene Høyre og Frp ikke har fulgt opp forlikene godt nok.
Norge

Varsler 10 til 20 centimeter snø i indre strøk

Skal du kjøre i høyere strøk i Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, Hedmark eller Oppland fra tirsdag kveld, bør du legge om til vinterdekk. Meteorologisk institutt varsler høstens første snøfall i Sør-Norge.
Politikk

Aps valgløfter om skatteøkninger skremte egne velgere

Selv industriarbeidere med 360.000 kroner i fastlønn fryktet at de ville bli rammet av Aps skatteøkninger. Ap ser dermed ut til å ha bommet med løftet om at skatteskjerpelsene ikke skulle ramme inntekter under 600.000 kroner.
Norge

Netthandel skyter i været

Netthandelen øker langt raskere enn handel i butikk, men fortsatt bruker nordmenn på handletur 86 av 100 kroner i norske butikker, viser tall fra Virke.
Politikk

Ap spør medlemmene om hvem de skal regjere sammen med

I valgkampen var det internt opprør mot Ap-leder Jonas Gahr Støres flørt med Venstre og KrF. Nå ber partiledelsen medlemmene om å si sin mening om hvem Ap skal eller ikke skal regjere sammen med.
Norge

Venstres ordførere splittet om regjering med Frp

– Om enkeltpersoner har avvist regjeringssamarbeid med Frp i valgkampen, er det deres problem, sier V-ordfører Lena Landsverk. Andre i partiet truer med utmelding om Venstre går i regjering med Frp.
Norge

– Lytt til dem som ble friske

Tidligere ME-pasienter som er blitt friske har gått sammen i et nystartet nettverk. De ønsker å gi syke nytt håp – uten at frontene rundt sykdommen hardner til.
Politikk

Tvangskommunene kan få reversere likevel

KrF ville før valget ikke høre tale om reversering av tvangssammenslåtte kommuner. Nå har pipa en annen låt. Flere i KrFs nye stortingsgruppe sier nå ja til reversering.
Norge

Maler og grafiker Per Kleiva hylles som en av de største

Mannen bak politisk opprørske verker som «Amerikanske sommerfugler» og «Blad frå imperialismens dagbok» er død. Maler og grafiker Per Kleiva ble 84 år gammel.
Norge

Folkehelsen frykter gonoré-rekord i 2017

Spredningen av kjønnssykdommen gonoré har vært så kraftig at Folkehelseinstituttet (FHI) nå frykter rekordmange sykdomstilfeller i år.
Norge

Leter etter våpen etter skyting i Bodø

En mann er pågrepet. Nå leter politiet etter våpenet som ble brukt til å skyte i et boligfelt i Mørkved i byen natt til søndag.
Norge

To nye bilbranner i Oslo

Bare dager etter at det brant i to biler på Stovner i Oslo, var det natt til søndag nok en bilbrann i Oslo.
Norge

Stor leteaksjon etter savnet mann i Seljord

Det pågår en omfattende leteaksjon etter en mann i 50-årene som har vært savnet i Seljord kommune i Telemark siden fredag ettermiddag.
Norge

Nekter å snakke om sitt tidligere Frp-nei

Flere ganger de siste årene har Venstre-toppene nektet å gå i regjering med Frp. Det vil de ikke snakke om i dag.
Til toppen