Norge

Las Vegas-gambler gikk på smell på Gardermoen

En gambler på vei fra Las Vegas var uheldig da han landet på Gardermoen. Han måtte dele en «storgevinst» på 20.000 dollar med tollerne.
Norge

Høye aluminiumspriser dro opp Hydros resultat

Høye aluminiumspriser og gunstig valuta bidro til å forbedre Norsk Hydros resultat i andre kvartal med 81 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.
Norge

NVE: – Prognosene i Utvik er gode

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) jobbet frem til midnatt mandag for å få oversikt over skadene i flomrammede Utvik i Sogn og Fjordane.
Norge

Hamarsinger har skrevet 2000 innlegg i debatten om hvor ny jernbanestasjon skal ligge. Ti byer på Østlandet skal gjennom samme runde.

Skal ny jernbanestasjon på Hamar ligge der den ligger i dag – eller ved Vikingskipet? På bare ett år har lokalavisen fått 1000 innlegg om saken. Ti byer på Østlandet får nye eller kraftig ombygde jernbanestasjoner.
Norge

Dette gikk galt under Turøy-aksjonen

Kommunikasjonen sviktet under redningsaksjonen på Turøy i fjor. Marinen er ikke knyttet til nødnettet, og fregatten la seg på motsatt side av øyen.
Norge

Regnvær skaper problemer flere steder i landet

Sivilforsvaret i Sogn og Fjordane rykker ut med mannskaper for å bistå med evakuering og trafikksikring. Flere steder i landet er rammet av kraftig uvær.
Norge

Boligbrann i Kviteseid under kontroll

En bolig i Kviteseid i Telemark sto natt til mandag i full fyr. Etter to timer hadde brannvesenet kontroll på brannen, og ingen kom til skade.
Norge

Hus totalskadd i brann i Stryn

To personer fikk reddet seg ut fra et hus som ble totalskadd i en brann i Stryn i Sogn og Fjordane mandag morgen.
Norge

Nye problemer for Norwegian

På tampen av en problematisk helg for Norwegian ble tre flygninger kansellert søndag kveld. 
Norge

Oslo har hatt flest sommerdager i 2017

Oslo ligger langt foran resten av landets byer i antall sommerdager, med 33 dager der temperaturen er over 20 grader.
Norge

700 barn er født i norske asylmottak siden 2015

Nøyaktig 700 barn er født på norske asylmottak siden 2015. – Livet på mottak er krevende, og de minste barna er særlig sårbare, advarer Redd Barna.
Politikk

Ap-leder Støre på frierferd i statsministerens hjemby

BERGEN (Aftenposten): Arbeiderpartiet tyvstartet valgkampen i Bergen søndag. Her samarbeider Venstre, KrF og Ap i byrådet. Et samarbeid partileder Jonas Gahr Støre følger med interesse.
Norge

Mann påkjørt av trikken i Oslo

En mann er påkjørt av trikken på Sandaker i Oslo. Tilstanden hans er uviss, ifølge politiet.
Norge

Dykker omkom på Nordmøre

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en dykkerulykke på Smøla i Møre og Romsdal søndag.
Norge

Tankbil med syv tonn propan lekker – E134 helt stengt

E 134 i Hjartdal i Telemark er helt stengt og åpner trolig ikke før mandag etter at en tankbil med propan veltet lørdag kveld. Det lekker propan og det er en sikkerhetssone på 300 meter rundt ulykkesstedet.
Norge

Mann alvorlig skadet i knivstikking på Ullern i Oslo

En mann i 30-årene ble natt til lørdag stukket med kniv i en leilighet på Ullern i Oslo. En mann i 40-årene er pågrepet, mistenkt for knivstikkingen.
Norge

Fem lettere skadet i branner i Bergen og Oslo

Tre av de 14 evakuerte fra en brann i Bergen natt til lørdag ble kjørt til legevakt grunnet opphold i røyk. Også i Oslo ble to personer lettere skadet i brann.
Norge

Legeforeningen: – Forsikring kan føre til overbehandling

Over en halv million nordmenn har i dag privat helseforsikring. Petter Brelin i Legeforeningen advarer mot at det kan gi raske løsninger som kan skape problemer senere.
Norge

Han har 212 kilometer å kjøre til nærmeste politiarrest

Norges største politidistrikt har én politiarrest. For enkelte politi- og lensmannskontorer kan det ta opp til syv timer å frakte en arrestant til arresten og komme seg tilbake.
Norge

Stoltenberg skildret frykt og avmakt på 22. juli

Seks år etter det verste massedrapet i Norge i fredstid forteller Jens Stoltenberg og Utøya-overlevende Lara Rashid om sine følelser og opplevelser den dagen.
Norge

Skyting på Bjørndal i Oslo var trolig oppgjør mellom to familier

Politiet rykket ut med flere bevæpnede patruljer etter meldinger om skyting på Bjørndal sørøst i Oslo. Trolig var årsaken til skytingen en langvarig konflikt mellom to rivaliserende familier.
Politikk

Utøya-generasjonen vil inn på Stortinget

Mange unge Ap-politikere som var på Utøya 22. juli 2011, kommer inn på Stortinget, enten på fast plass eller som vara, ved høstens valg.
Til toppen