Norge

Per-Kristian Foss fortsetter som riksrevisor

Det blir ingen ny riksrevisor fra KrF. I stedet får Per-Kristian Foss (67) fra Høyre fortsette i fire nye år.
Norge

Ektemannen (48) bestilte giftstoff før kona døde

Den drapssiktede ektemannen har forklart at innkjøp av giftstoffet Bariumacetate ble gjort fordi han hadde ansvar for et kurs.
Norge

Aktor krever 21 års forvaring: - Det var et overlagt drap

Polakken som drepte en serieovergriper i Ringerike fengsel i februar i år kan få oppfylt ønsket sitt om å sitte resten av livet i fengsel.
Norge

Vil gi Brustad-bua mer plass

Søndagsåpne dagligvarebutikker må få mer boltreplass, mener et utvalg som har sett på reglene for søndagshandel.
Norge

Tettere samarbeid mellom Norge og Latvia

Norge setter av nærmere én milliard kroner til å styrke samarbeidet med Latvia. Sentralt står klima og innovasjon.
Norge

Ap-Stenseng varsler endringer i partiet

Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng varsler endringer i partistrukturen og ny politikk på flere felt.
Norge

Politiet stoppet 56,5 tonns vogntog med sommerdekk

«Don’t worry, be heavy» står det kjekt over førerhuset på vogntoget. Det hjalp ikke da politiet i Oslo oppdaget at trekkvognen hadde sommerdekk. Faktisk var 16 av vogntogets dekk ikke gode nok for vinterføre.
Norge

Slik skal ledere håndtere seksuell trakassering

– Når en ansatt forteller at hun er trakassert, har ledere en plikt til å finne ut av hva som faktisk har skjedd, sier Runar Homble, arbeidsrettsadvokat.
Norge

Norske Skog setter i gang salg av papirfabrikkene

Norske Skog AS setter i gang en prosess for å få solgt skogkonsernets sju papirfabrikker. Investeringsbanken Evercore har fått oppgaven som rådgiver.
Norge

Nytt Vipps-trøbbel: Overførte 1000 kroner - kompisen fikk 17.000

Betalingstjenesten Vipps lå nede i flere timer onsdag ettermiddag på grunn av tekniske problemer. - Jeg overførte 1000 kroner, mottageren fikk 17000 inn på konto, forteller Thomas Hafsaas.
Norge

Vil hindre at rusavhengige blir gravide

Det kan ikke utelukkes at spedbarn blir født med skader etter at moren har fått metadon eller buprenorfin i svangerskapet.
Politikk

Tolv saker Solberg og Jensen har tapt i høst

Denne høsten har vært mer uforutsigbar for Erna Solberg og Siv Jensen enn tidligere år. Det har ført til at Regjeringen har lidd nederlag i en rekke store saker.
Norge

Nå: Speilblanke veier flere steder på Østlandet

Politiet over hele Østlandet fikk onsdag ettermiddag melding om mange uhell på veier som ble speilglatte på grunn av snøfall og underkjølt regn. Verst var det i Østfold.
Norge

Frostvæske-forgiftning for retten

Nesten to år etter at han i sjalusi ville forgifte en medelev på Nansenskolen på Lillehammer, må en 23 år gammel mann svare for tiltalen i retten.
Norge

Vestlendingene lever lenger enn andre nordmenn

Vestlendingene lever tre år lenger enn folk i Finnmark. Høyere dødelighet av hjerte- og karsykdommer og luftveissykdommer forklarer mye av forskjellen.
Norge

Arbeidsgivere skyr folk med arbeidstrening via Nav

Arbeidsgivere vil heller ansette folk som har gått arbeidsledige, enn folk som har hatt arbeidstrening via Nav, viser en forskningsrapport fra Nova.
Norge

Facebook skal betale skatt til Norge

I fremtiden skal Facebook rapportere omsetning og betale skatt til alle land der teknologigiganten har et lokalkontor som støtte for lokale annonsører.
Norge

Flere Anthon Berg-sjokolader trekkes fra butikkene

Godteriprodusenten Toms tilbakekaller ytterligere fire Anthon Berg-produkter fra taxfreebutikker i Norge på grunn av funn av oransje plastbiter.
Norge

NSB vant konkurranse om «Emil»-linje i Småland

Det hjelper på selvtilliten, sier NSB. De har vunnet slaget om en ny strekning i Sverige - i duell med rivaler de møter i konkurransen om norske jernbanepakker.
Norge

Slik ble E6 på Østlandet til

Opprinnelig gikk veien som er E6 fra Roma til Kirkenes. Ifølge forfatteren av en ny bok om veien er den Norges mest legendariske veistrekning.
Norge

– En av verdens sterkeste merkevarer

Tidligere SV-nestleder Bård Vegar Solhjell overtar etter Nina Jensen som generalsekretær i WWF Verdens naturfond. Han tiltrer 1. mars neste år.
Norge

En person omkom etter kollisjon i Østfold

En mann i 30-årene døde i en møteulykke mellom en lastebil og en personbil på riksvei 111 i Torp i Fredrikstad i Østfold.
Norge

SSB: – Flere lærere ga ingen effekt på karakterene

Satsingen på 600 flere lærere på ungdomsskoletrinnet har ikke gitt noen bedring i elevenes karakterer. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).
Norge

Nordmenn er blitt mer positive til innvandrere

Flere mener det bør bli lettere for asylsøkere å få opphold, ifølge nye tall fra SSB. Andelen som mener innvandrere gjør en nyttig innsats øker også.
Norge

Overskuddet øker for SAS

SAS hadde et årsresultat på 1,73 milliarder svenske kroner før skatt for regnskapsåret 2016/2017, mot 1,4 milliarder kroner i 2015/2016.
Norge

Dyreste nordsjøolje på to og et halvt år

Nordsjøolje nådde mandag sin høyeste notering siden sommeren 2015 etter at en rørledning på britisk side av sokkelen måtte stenge.
Norge

Meteorsverm på vei – se opp mot himmelen

De kommende dagene suser en meteorsverm inn over vår nattehimmel. Er du veldig heldig, kan du få se opp mot 120 stjerneskudd i timen.
Norge

En femtedel av NRKs lyttere borte på ett år

NRK har mistet hver femte daglige radiolytter siden FM-slukkingen startet. Onsdag blir nettet stengt for godt for riksdekkende kanaler.
Norge

Stor stas med kongelig besøk på =Kaffe

Hjemløse og rusmisbrukere har det ofte vanskelig i jula. Men da kronprinsparet mandag morgen besøke =Oslos kaffebar i Akersgata, var stemningen god.
Norge

William og Kate til Norge i februar

Prins William og hertuginne Kate skal besøke Norge i begynnelsen av februar neste år. Programmet for besøket er ennå ikke klart.
Til toppen