Norge

Dette vil du se på 17. mai også i år

Beredskapsetaten i Oslo har besluttet å sette ut busser som skal sperre sentrumsgater 17. mai også i år, selv om trusselvurderingen er nedjustert.
Norge

Oslo-politiet lot være å opplyse om skyting på åpen gate

Politiet i Oslo valgte å ikke opplyse offentligheten etter at det ble løsnet skudd midt på dagen i Oslo sentrum. Nå innrømmer de at det burde vært gjort.
Norge

Norske Marie Sæther Østbø (21 savnet i Sør-Afrika

Marie Sæther Østbø (21) ble sist sett på en strand i Sedgefield i Sør-Afrika. Politi, kystvakt og sivile driver nå en storstilt leteaksjon etter studenten fra Stavanger.
Norge

Skogbrann i Vågsøy nå under kontroll

Brannvesenet har nå slukket skogbrannen i Vågsøy ved hjelp av helikopter og vannbomber.
Norge

Seks biler i kollisjon på E18 i Bærum

Seks biler har vært involvert i en kollisjon på E18 ved Strand i Bærum, melder Oslo-politiet.
Norge

I morgen kan det bli temperaturer opp mot 20 grader

Fredag blir helgens varmeste dag med temperaturer opp mot 20 grader på Sør- og Østlandet. Meteorologisk institutt advarer mot sterk UV-stråling.
Norge

Navn på de omkomne i campingvognbrannen er frigitt

Det var Odd Magne Valstad (45), Aud Nina Egeland Valstad (45) og Sander Valstad (14) som mistet livet i brannen i en campingvogn i Rennesøy kommune i Rogaland.
Norge

KrF vil kutte avgiftsfri netthandel

KrF ønsker å avskaffe avgiftsfordelen for utenlandshandel og sier de kan komme til å bruke dette som pressmiddel i statsbudsjettforhandlingene.
Norge

19-åring pågrepet etter ran i Porsgrunn

En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet veska si på åpen gate i Porsgrunn. Kvinnen er innlagt på sykehus.
Norge

Clinton vil lokke Solberg med på nye klima-initiativ

Ekspresident Bill Clinton luftet tanker rundt nye klimaprosjekter da han møtte Erna Solberg onsdag. Det ble også tid til en prat om internasjonal politikk.
Norge

Frode Bergs forsvarere vurderer nye bevis

Forsvarerne til spionsiktede Frode Berg (62) sier de vurderer å legge fram nye bevis i neste fengslingsmøte om en uke.
Norge

Varmt vårvær gir flom- og skredfare

Idag bikket gradestokken 19 grader på Ljabru i Oslo. Men med det varme vårværet øker faren for flom og skred på Østlandet.
Norge

Hele Mentor Medier-styret foreslås skiftet ut

Valgkomiteen vil skifte ut hele styret i Mentor Medier. Det skjer etter en opprivende indre strid i selskapet som blant annet eier Vårt Land og Dagsavisen.
Norge

SISTE: Boliger evakuert etter jordskred

Fire boliger er foreløpig evakuert i Vats i Ål kommune i Buskerud grunnet et jordskred som ble utløst onsdag.
Norge

Erna Solberg møter Bill Clinton i dag

Statsminister Erna Solberg (H) skal onsdag ettermiddag møte USA tidligere president Bill Clinton, som ifølge VG er på privat besøk til Norge.
Norge

Vegvesenet sier nei til sex i rundkjøringer

Veidirektør Terje Moe Gustavsen mener russefeiringen er fortjent, men fraråder sterkt å ta knuter ved å ha sex i rundkjøringer eller å løpe naken over bruer.
Norge

Per Sandberg må i retten som vitne for fiskerilobbyist

Torsdag må fiskeriminister Per Sandberg (Frp) fortelle retten hva han mener om flere hemmelige eposter fra lobbyist Frode Reppe - eposter som endte i medier landet rundt.
Norge

Frp-opprør mot avgift som gir dyrere brus og godteri

Fremskrittspartiets landsmøte ventes å samle seg om en protest mot norsk avgiftspolitikk. Denne gang er det den økte sukkeravgiften som provoserer.
Norge

Mahad Mahamud sendes tilbake til Norge 

Mahad Mahamud, som fikk avslag på å få sitt norske statsborgerskap tilbake i fjor, har fått endelig avslag på søknaden om asyl på Island.
Norge

Bodø: Tilbyr flyreisende mat og feltseng

Tåke førte til flere innstillinger på Bodø Lufthavn tirsdag kveld. Flere reisende måtte sove på flyplassen, men onsdag morgen gikk flytrafikken som normalt.
Norge

Omkom i utforkjøring i Grimstad

En person omkom i en utforkjøring på fylkesvei 407 ved Temse i Grimstad tirsdag kveld.
Norge

Studenter hacket NTNU – kunne endre egne karakterer

Et sikkerhetshull oppdaget over lunsjbordet kunne gitt en gjeng med masterstudenter full kontroll over professorenes brukerkontoer på NTNUs internsystem.
Norge

Mange krever norrønt tilbake i norskfaget

Rekordmange høringssvar har kommet inn til forslagene om slanking av norske skolefag. Mange fortviler over foreslåtte kutt og ivrer for å få nye ting inn.
Norge

Landås-drapet: Moren ble slått med øks

Den 70 år gamle kvinnen som ble funnet drept i en leilighet på Landås i Bergen i februar ble slått flere ganger med øks, opplyser politiet. 
Norge

HV-sjefen vil forlenge de årlige øvelsene

Landets 40.000 HV-soldater må møtes oftere og bli lengre på øvelser, mener Heimevernets leder generalmajor Eirik Kristoffersen.
Til toppen