Norge

Krever svar fra Russland om sleping av atomkraftverk

Russland skal neste år slepe et helt atomkraftverk sjøveien langs norskekysten. Utenriksminister Børge Brende (H) er klokkeklar på at det ikke burde skje før Norges sikkerhetsspørsmål er avklart.
Norge

Regn hver eneste dag i Bergen i juni

Så langt i juni har det regnet hver eneste dag i Bergen. Det har ikke skjedd på 65 år. Og regnet skal fortsette.
Norge

Overgrepsdømt ekspolitimann tiltalt på nytt

En tidligere politimann som ble prøveløslatt etter å ha sonet en dom for overgrep mot barn, er tiltalt på nytt for å ha lastet ned overgrepsbilder.
Norge

Aktor: – Kaldblodig, rått og følelsesløst

Aktor Jan Tallaksen kaller dobbeltdrapet i Kristiansand kaldblodig og rått og ber om ti års fengsel. Ofrenes familier forlot rettssalen etter aktors påstand.
Norge

Nye asylsøkere over Storskog

Seks personer fra Armenia har kommet over grensen ved Storskog og søkt asyl i Norge. Det er første gang på lenge at asylsøkere ankommer ved grensestasjonen.
Norge

– Slipp meg, jeg har ikke gjort noe galt, ropte Bakken før han ble drept.

– Slipp meg, jeg har ikke gjort noe galt, ropte Nils Olav Bakken etter at han ble overmannet og lagt i bakken på Veståsen av de tre som nå er tiltalt for drap. Den 36 år gamle tiltalte mannen mener han fikk klarsignal av de to andre til å drepe Bakken.
Norge

Bil kjørte av veien, totalskadet hus

En bolig i Kristiansand ble totalskadd i en brann etter at en bil kjørte av veien, havnet husveggen og tok fyr. Bilføreren er kjørt til sykehus.
Norge

Kommuneadvokat angrer på anonym blogg

– Noen måtte ta opp kampen mot disse menneskene, men å gjøre det bak en anonym bloggadresse var fryktelig galt av meg, sier Dag-Heine Bjørndal.
Norge

Stortingsrepresentant melder seg ut av Frp

Etter lang tids intern konflikt melder Ingebjørg Godskesen seg ut av Fremskrittspartiet. Hun har vært medlem av partiet i 17 år.
Norge

Foreslår 16 måneders militærtjeneste

Førstegangstjenesten blir lengre, og mange som er ferdig, må inn igjen tre uker i året. Det kan bli resultatet dersom utkastet til Landmaktutredningen blir stående.
Norge

En tilstår, men mor og sønn nekter for drapet på Nils Olav Bakken

En 36 år gamle mann tilsto i formiddag at han drepte 49 år gamle Nils Olav Bakken fra Dokka. Drapet skjedde med kniv og ved å dynke Bakken med bensin, som så ble påtent. Statsadvokat Thorbjørn mener de tre planla drapet, og at det skjedde under særdeles skjerpende omstendigheter.
Norge

PC ga køkaos på Flesland i flere timer

Bergen lufthavn Flesland ble stengt i nesten to timer etter at en PC gjorde utslag på skanner i sikkerhetskontrollen mandag morgen.
Norge

Dobbeltdrapssiktet 16-åring erkjente straffskyld

Den 16 år gamle gutten som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) i Kristiansand i fjor, erkjente straffskyld da rettssaken startet.
Til toppen