norge

Radioaktivt utslipp i Halden

Institutt for energiteknikk (IFE) i Halden hadde et utslipp av radioaktivt jod mandag. Utslippet skal være lite, ifølge Statens strålevern.
norge

Ber om 20 års fengsel: – Gruoppvekkende overgrep

Statsadvokat Magne Kvamme Sylta mener tiltalte med kynisme og hensynsløshet forgrepet seg på åtte jenter. Han ber om 20 års fengsel for 44-åringen.
norge

Marius Borg Høiby bruker Slottets adresse i annonse

Marius Borg Høiby (19) – kronprinsesse Mette-Marits sønn – har lagt ut flere gjenstander for salg på Finn.no. Han oppgir Slottet som adresse, selv om han bor på Skaugum.
norge

Utkjørt etter å ha jobbet over 1000 timer overtid i løpet av ett år

I løpet av ett år jobbet han over 1000 timer overtid i Stangeland-selskapet Nordic Crane. Fellesforbundet er skremt og ber Arbeidstilsynet reagere, mens Nordic Crane avviser ulovlig overtid.
norge

– Ansatt på mottak for mindreårige forsøkt voldtatt

En asylsøker på mottaket for mindreårige i Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag er siktet etter at en kvinne på nattevakt på mottaket skal ha blitt overfalt og forsøkt voldtatt.
norge

Togstreiken kan gå mot en slutt

Etter snart fire uker håper både lokførerne og NSB at streiken som har lammet togtrafikken på Østlandet, nærmer seg slutten. Tirsdag møtes partene hos Riksmekleren.
norge

Ti ran på tre måneder i Stavanger

Siden juli er det kommet inn anmeldelse av ti ran til politiet i Stavanger. Det er klare likhetstrekk mellom flere av ranene.
norge

330 amerikanske marinesoldater til Værnes

Regjeringen inngår et samarbeid med USA om rotasjonsbasert øving og trening i Norge neste år. Rundt 330 amerikanske marinesoldater deltar i prøveordningen.
norge

Mann siktet for å ha tatt overgrepsbilder

Politiet mener en mann i 60-årene fra Sunnmøre har produsert og distribuert filmer og bilder av overgrep mot barn. Nå er han varetektsfengslet under de strengeste restriksjonene.
norge

Partene i togkonflikten møtes tirsdag

Etter at det var kontakt mellom partene i togkonflikten mandag, er de blitt enige om å møtes hos Riksmekleren tirsdag klokken 12.
norge

Tiltalte: - Jeg har mistet det kjæreste jeg eier

GJØVIK (Aftenposten) Med gråtkvalt stemme fortalte tiltalte om de skjebnesvangre sekundene: – Henter du barna, så steker jeg taco, sa hun. Da hun reiste seg fra sofaen, falt det drepende skuddet.
norge

Drømmejobben som ødela alt

Nina Størseth Kjønli hadde vært politi i én måned da det skjedde noe som endret alt.
norge

Min 9. april

Vi har samlet Aftenposten-lesernes egne historier fra tirsdag 9. april 1940 - Dagen da fremmede styrker rykket inn i Norge.
norge

108 får erstatning i lungekreftsaker

108 pasienter og pårørende får erstatning etter forsinket diagnose og feilbehandling av lungekreft i perioden 2012 til 2015.
norge

Lokførerne legger frem forslag til streikeløsning

Et forslag til løsning på lokførerstreiken blir lagt frem for NSB mandag ettermiddag eller kveld. Norsk Lokomotivmannsforbund håper forslaget er begynnelsen på slutten for togstreiken.
norge

219,8 millioner til årets TV-aksjon

Da klokken hadde passert midnatt, var det innsamlede beløpet fra årets TV-aksjon oppe i 219,8 millioner kroner. Helt overveldende, sier Røde Kors-president Sven Mollekleiv.
norge

Er Facebook på vei mot en redaktørrolle med sin siste strategiendring?

Facebook åpner for å tillate innhold som egentlig strider mot deres regler, så lenge den nyhetsmessige eller historiske verdien er stor nok. Dette reiser nye, viktige spørsmål, mener Norsk Redaktørforening.
Til toppen