UiO-forsker: – Omikron kan være veien ut av pandemien
Norge

UiO-forsker: – Omikron kan være veien ut av pandemien

Hva er saken? I forrige uke ble den nye varianten av koronaviruset, kalt omikron, påvist i Norge. Den smitter raskere og der ut til å gi mildere sykdom. Det kan være bra.

Hva kan dette bety? En koronavariant som oppfører seg slik, kan nemlig være det beste vi kan håpe på nå. Men forskerne er ikke sikre. Varianten sprer seg raskt og myndighetene setter inn tiltak.

Hva er saken? I forrige uke ble den nye varianten av koronaviruset, kalt omikron, påvist i Norge. Den smitter raskere og der ut til å gi mildere sykdom. Det kan...

Abonnent
Vil straffe offentlige etater som bruker PR-rådgivere
Politikk

Vil straffe offentlige etater som bruker PR-rådgivere

Hva er saken? I budsjettet kuttet regjeringen 60 millioner kroner til virksomheter som brukte mest på kommunikasjons- og informasjonsrådgivning.

Hva er nytt nå? Vedum kaller kuttene et «styringssignal» og varsler at det kan komme flere kutt. Daglig leder i Kommunikasjonsforeningen mener Vedum misforstår og at slike kutt vil ha null effekt.

Hva er saken? I budsjettet kuttet regjeringen 60 millioner kroner til virksomheter som brukte mest på kommunikasjons- og informasjonsrådgivning....

Abonnent