Norge

Kleskjeden Moods of Norway er konkurs

Styret i Moods of Norway AS har meldt frivillig oppbud opplyser de selv i en pressemelding.
Politikk

Nå står striden om posisjoner i Aps stortingsgruppe

Ap-sekretær Kjersti Stenseng og LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, Youngstorgets mektigste par, skal avgjøre om Trond Giske eller Marianne Marthinsen blir partiets fremste finanspolitiker.
Norge

Fant båtgrav på torget i Trondheim

- Dette funnet har man ventet på i 25 år, sier prosjektleder Ian Reed ved Norsk institutt for kulturminneforskning.
Norge

I dag åpner Norges «Google-kraftverk»

Onsdag åpner Google-kraftverket i Sokndal med sine 50 møller. Det står sterke, utenlandske kapitalinteresser bak det som blir Norges suverent største vindkraftregion. Om et år eller to er nesten 200 møller være i drift sør i Rogaland.
Norge

Polske medier: Norsk kvinne søker asyl i Polen

Ifølge polske medier har en norsk kvinne søkt asyl i Polen. Kvinnen sier hun frykter at barnevernet skal ta fra henne datteren. 
Norge

Advokater vil granske alle Jensens straffesaker

Eirik Jensen har vært sentral i etterforskningen av flere store saker som har ført til domfellelse og lange fengselsstraffer. Nå vil advokater ha oppvask.
Norge

Knivstukket 16-åring i Lier avhøres i dag

Den 16 år gamle jenta som ble knivstukket på skolen 4. september i Lier i Buskerud, blir avhørt fra sykesenga i dag.
Politikk

Listhaug premierer kommuner som lykkes med integrering

Rekordlavt antall flyktninger har ført til at kommunene nå slåss om å få bosette dem. Sylvi Listhaug (Frp) vil belønne kommunene som er best på integrering med enda flere flyktninger.
Norge

Amundsen vil granske politiet etter Eirik Jensen-saken

Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (Frp) vil nå ta initiativ til en ekstern og uavhengig gjennomgang av politiet i lys av Eirik Jensen-saken.
Politikk

Støre: Færre forlik med Høyre og Frp fremover

– Vi kommer til å være mer tilbakeholdne med å inngå forlik i neste periode. Det sier Ap-leder Jonas Gahr Støre, som mener regjeringspartiene Høyre og Frp ikke har fulgt opp forlikene godt nok.
Norge

Varsler 10 til 20 centimeter snø i indre strøk

Skal du kjøre i høyere strøk i Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, Hedmark eller Oppland fra tirsdag kveld, bør du legge om til vinterdekk. Meteorologisk institutt varsler høstens første snøfall i Sør-Norge.
Politikk

Aps valgløfter om skatteøkninger skremte egne velgere

Selv industriarbeidere med 360.000 kroner i fastlønn fryktet at de ville bli rammet av Aps skatteøkninger. Ap ser dermed ut til å ha bommet med løftet om at skatteskjerpelsene ikke skulle ramme inntekter under 600.000 kroner.
Norge

Netthandel skyter i været

Netthandelen øker langt raskere enn handel i butikk, men fortsatt bruker nordmenn på handletur 86 av 100 kroner i norske butikker, viser tall fra Virke.
Politikk

Ap spør medlemmene om hvem de skal regjere sammen med

I valgkampen var det internt opprør mot Ap-leder Jonas Gahr Støres flørt med Venstre og KrF. Nå ber partiledelsen medlemmene om å si sin mening om hvem Ap skal eller ikke skal regjere sammen med.
Norge

Venstres ordførere splittet om regjering med Frp

– Om enkeltpersoner har avvist regjeringssamarbeid med Frp i valgkampen, er det deres problem, sier V-ordfører Lena Landsverk. Andre i partiet truer med utmelding om Venstre går i regjering med Frp.
Norge

– Lytt til dem som ble friske

Tidligere ME-pasienter som er blitt friske har gått sammen i et nystartet nettverk. De ønsker å gi syke nytt håp – uten at frontene rundt sykdommen hardner til.
Til toppen