norge

Tiltalt far om baby: – Han dør ikke, han dør ikke!

Den 30 år gamle tiltalte faren løftet en gang opp den to måneder gamle babyen så hardhendt, at moren ropte: – Det er mishandling! – Han dør ikke, han dør ikke, svarte faren. Fjorten dager senere døde barnet av store skader.
norge

Ildkule lyste opp himmelen over Sør-Norge

Onsdag morgen føk en meteor over himmelen. Det var synlig i opp mot 12 sekunder i Sør-Norge.
norge

Norske 15-åringer klatrer på PISA-rangeringen

Norske 15-åringer gjør det klart bedre i naturfag, matematikk og lesing enn for tre år siden, viser årets PISA-rangering.
norge

Drept gutt i Kristiansand er identifisert som 14-åring

Gutten som ble drept i dobbeltdrapet i Kristiansand mandag, ble ved midnatt natt til tirsdag identifisert som en 14 år gammel ungdomsskoleelev.
norge

UDI ber Listhaug revurdere behandlingen av enslige asylbarn

Utlendingsdirektoratet (UDI) er bekymret over at enslige mindreårige blir sittende lenge på mottak uten å bosettes, og har varslet innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) om mulige konsekvenser.
norge

Mediekutt på nærmere én milliard i år

Norske mediehus har vedtatt eller gjennomført kostnadskutt på om lag én milliard kroner i 2016. Til sammen 382 redaksjonelle årsverk forsvinner.
norge

Venstre-topper åpner for å forlate Høyre og Venstre

– Det er ikke noe helligbrøde å samarbeide med Ap. Vi må søke det samarbeidet som gir mest uttelling, sier Gunhild Berge Stang, fylkesleder i Sogn og Fjordane.
norge

Fortsatt få asylsøkere til Norge

Det kom 228 asylsøkere til Norge i november. Det er blant de laveste ankomsttallene for én enkeltmåned så langt i år og det laveste nivået på nesten 20 år.
norge

Ny signalfeil på Gardermobanen

Kort tid etter at signalfeilen på Gardermobanen ble utbedret, dukket en ny feil opp. Feilen fører igjen til forsinkelser og innstilte tog.
norge

Ras, stengte veier, stengt jernbane og nedbørsrekorder i Trøndelag

400 mennesker i Selbu mistet veien ut av bygda i et ras natt til mandag. Seks andre steder er også veier stengt i Trøndelag på grunn av ras. Det samme gjelder både Rørosbanen og Meråkerbanen.
norge

– Jeg vil beskrive meg selv som en god far

– Jeg vil beskrive meg selv som en omsorgsfull og god far, forklarte den 30 år gamle mannen som er tiltalt for å ha mishandlet sin ti uker gamle sønn til døde. To år etter at barnet døde blir straffesaken nå behandlet i retten.
norge

Boligprisene fortsetter veksten i november

Boligprisene steg med 0,8 prosent i november, korrigert for sesongvariasjoner. Boligprisene er nå 11,6 prosent høyere enn for ett år siden.
norge

Direkte kl. 10: Finansdebatten fra Stortinget

KrF-leder Knut Arild Hareide la under finansdebatten i Stortinget ikke skjul på sin skuffelse over regjeringens opptreden under årets budsjettforhandlinger.
Til toppen