norge

En person er siktet etter brannen på Lillehammer

En verneverdig bygård i Lillehammer brant ned søndag. Brannvesenet kjempet i flere timer for å hindre spredning til to andre bygninger. Søndag ettermiddag er en person siktet for ildspåsettelse.
norge

Mann i 50-årene livstruende skadet i alpinulykke

En mann i 50-årene ble brakt til Oslo universitetssykehus med livstruende skader etter å ha kjørt ut i Kvitfjell alpinanlegg i Ringebu i Oppland.
norge

Presidentskapet forsøkte å stanse ubehagelig dokument fra EOS-utvalget

Stortingspresident Olemic Thommessen (H) vedgår at EOS-utvalget ble bedt om å trekke tilbake en særmelding til Stortinget. Det var innholdet i denne som utløste bråket melom kontrollkomiteen og Stortingets presidentskap.
norge

30 må gå i Mack

Macks Ølbryggeri kutter 30 årsverk. Årsaken er manglende avtale med Rema 1000.
norge

Savnet kvinne funnet omkommet i Kornsjø

Den norske kvinnen som ble meldt savnet etter en tur på Kornsjø på grensen mellom Norge og Sverige mandag, er funnet omkommet.
norge

Tilfeldige ofre får narkotika i posten

Kriminelle bruker tilfeldige personers postkasse for å få tak i narkotika. Når leveransen ankommer, slår de til.
norge

Snøras og uvær stenger E6 og 23 andre veier i Finnmark

E6 over Sennalandet er stengt etter at det har gått et snøras som sperrer veibanen. Uværet herjer fortsatt med Finnmark. Ytterligere 23 veistrekninger er stengt.
norge

Fem pågrepet for tre ildspåsettelser i Skien

Politiet mistenker at tre mindre branner i Skien torsdag kveld og natt til fredag er påsatt. Fem unge menn er pågrepet i saken.
norge

Jensen fikk en halv million av politiet – etter pågripelsen

Etter at han var pågrepet og siktet for grov korrupsjon fikk Eirik Jensen utbetalt en halv million kroner fra Oslo politidistrikt. Pengene skal ha vært etterbetaling av lønn for et hemmelig prosjekt.
norge

Savnet båtfører funnet utenfor Radøy

En båtfører som ble meldt savnet av kjæresten i natt, er funnet utenfor Radøy. Mannen i 30-årene hentes ut med helikopter.
norge

Cappelen: - Det er vondt å se ham slik

Politimannen Eirik Jensen sliter med aktoratets spørsmål om en stri kontantstrøm og kommunikasjonen med hasjsmugleren Gjermund Cappelen.
norge

Biskop Ole Christian Kvarme slutter

Oslo-biskop Ole Christian Kvarme har bestemt seg for å slutte på grunn av en øyesykdom, melder NRK.
norge

Breiviks ankesak mot slutten

Siste dag i ankesaken om Anders Behring Breiviks soningsforhold er satt av til advokat Øystein Storrviks prosedyre.
norge

Stakk av etter påkjørsel i Elverum

En bilfører stakk fra stedet etter å ha kjørt på en kvinne i 30-årene på riksvei 25 i Elverum tirsdag kveld. Kvinnen ble bare lettere skadet.
norge

Skolebuss veltet i Troms

En skolebuss har veltet i Brøstadbotn i Troms. Flere av de sju elevene som var om bord, er tatt med av ambulanse for å bli sjekket av helsepersonell.
norge

Speilglatte veier i store deler av landet skapte trafikkaos

Underkjølt regn skapte store problemer flere steder. I Follo var det så ille at politiet vurderte å stenge deler av E6, og i Vestfold var 14 biler involvert i en massekollisjon.
norge

Byrådet utelukker ikke Veireno-vraking

Byrådet i Oslo åpner for at den siste tids søppelkaos i Oslo kan få store konsekvenser for avtalen med renovasjonsfirmaet Veireno.
norge

Resultatløs leting etter savnet kvinne i Kornsjø

Kornsjø (NTB): Søket etter en norsk kvinne som ble meldt savnet etter en tur på Kornsjø på grensen mellom Norge og Sverige, er avsluttet uten resultat.
norge

Kjørte med denne frontruta - mistet lappen

Mandag formiddag ble en kvinne stoppet av politiet på Vikeland i Vennesla. Politiet var ikke imponert over bilistens isskraping.
Til toppen