norge

Politiet betalte pakistansk advokat en halv million

En pakistansk advokat har fått en forskuddsbetaling på 52.000 euro, en halv million kroner, for å hjelpe norsk politi i etterforskningen av dagligvarekjeden Lime. Så langt uten resultater.
norge

Rektor sender hjem syke elever uten fravær

Etter de nye fraværsreglene tredde i kraft i høst har rektor ved Amalie Skram videregående i Bergen sett seg nødt til å sende hjem syke elever. Mange kommer syke på skolen for å unngå fravær.
norge

Helleland frykter «reformtørke» hvis Ap kommer til makten.

Hvis Arbeiderpartiet mener det er behov for å reformere offentlig sektor, hvilke grep vil Arbeidspartiet da ta? Det vil Høyres parlamentariske leder Trond Helleland ha svar på.
norge

Ranet ved Oslo lufthavn

En person ble søndag ranet med kniv utenfor ankomsthallen på Oslo lufthavn.
norge

Mann siktet for dødsvold i Telemark

En 35 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en 38 år gammel mann er funnet død i Rauland i Telemark.
norge

Politiet: Kragerø-kvinne ikke utsatt for vold

KRAGERØ/ OSLO (Aftenposten): En 35 år gammel mann er siktet for kroppskrenkelse etter at omsorgsarbeideren Else Margrethe Brynemo (59) ble funnet død. Søndag kveld opplyser politiet at hun ikke er utsatt for vold.
norge

Lover «klimabelønning» når han skrur opp bensinavgiften

MDG setter trolig opp avgiftene på diesel og bensin med 5 kroner neste år. Men nå varsler Rasmus Hansson at han vil dele ut igjen pengene – til både store og små.
norge

Wenche Lowzow (90) er død

– Det er klart det er vondt. Det blir et savn, sier Kim Friele, som bekrefter at hennes kjæreste og partner, tidligere stortingsrepresentant Wenche Lowzow døde i natt.
norge

Lover enda tøffere innvandringspolitikk fra Frp

– Det er behov for å gjøre mer. Vi går til valg på ytterligere innstramminger i asyl- og innvandringspolitikken, sier Frp-leder Siv Jensen til NTB.
norge

Stortingspolitikere om ny DNB-opplysning: «Oppsiktsvekkende» og «alvorlig»

Flere partier på Stortinget krever tydelige svar fra DNB etter at det ble klart at konsernsjef Rune Bjerke lovet gjennomgang av rutinene ved datterbanken i Luxembourg i 2007. Banken fortsatte å hjelpe rike kunder med skatteparadis-selskaper i tre år etterpå.
norge

Fengslet i fire uker for vold med golfkølle

En mann i 40-årene ble fredag varetektsfengslet for fire uker for blant annet å ha slått en annen mann gjentatte ganger med golfkølle på Hamar tirsdag.
norge

Norske F-16 avskar russiske supersoniske bombefly

Torsdag ble den norske kampflyberedskapen sendt i luften for å identifisere to russiske bombefly på vei sørover langs norskekysten. De russiske flyene er bygget for å frakte atomvåpen.
Til toppen