Norge

Dømt for overgrep mot utviklingshemmet kvinne

En gutt i tenårene er idømt fengsel i 60 dager og samfunnsstraff for seksuelt overgrep mot utviklingshemmet kvinne. To andre er dømt for å ha filmet hendelsen.
Norge

Sju personer til legevakta etter gasseksponering

Over 200 personer ble evakuert og sju sendt til legevakt i ambulanse etter at det ble meldt om røyk i lokalene til et utested i Stavanger.
Norge

Spesialenheten henlegger narkosak mot Oslo-politiet

Spesialenheten har ikke funnet noe straffbart under etterforskningen av Oslo-politiet for innførsel av 50 kilo hasj i forbindelse med saken mot Metkel Betew.
Norge

Solberg glad Stang slettet terror-tweet om DN

Statsminister Erna Solberg (H) er glad Fabian Stang slettet sin tweet om Dagens Næringsliv, terroren i London og en hemmelig beredskapsrapport.
Norge

Halvannen milliard til ny flyplass på Helgeland

Helgeland får ny flyplass ved Mo i Rana som følge av en enighet mellom regjeringen og støttepartiene Venstre og KrF. Byggingen vil koste 1,47 milliarder kroner.
norge

Test deg selv: Er du en ekte Sp-velger?

Trygve Slagsvold Vedum og Sp samler troppene til landsmøte i Trondheim i helgen. Der er selvsagt de fleste overbeviste Sp-velgere. Men hva med deg? Er du en ekte Sp-velger? Ta testen!
Norge

Domstoler bombetruet

Torsdag ettermiddag ble det rettet grove trusler mot domstolene i Skien og på Notodden. Bombe eller skyting ble nevnt.
Norge

Flere fødsler med mor over 45 år

Antall kvinner som føder etter at de er fylt 45 år, har økt kraftig de siste 25 årene. Det innebærer økt risiko for mor og barn og økte kostnader for samfunnet.
Norge

Stjal fra fellesskapet – beholdt pengene selv

Han bygget luksushytter i Trysil og boliger i Holmenkollen. Korthuset av falske fakturaer og momsjuks ble en kjempesmell i femtimillionersklassen.
Norge

Kritisk rapport som viser sikkerhetssvikt lekket

Hverken politiet eller Forsvaret er i stand til å beskytte vitale mål i Norge mot terror, viser en rapport som Forsvarsdepartementet ikke vil offentliggjøre.
norge

Sp frykter Brexit-innvandring til Norge

For å unngå en mulig stor arbeidsinnvandring av østeuropeere som sendes ut av Storbritannia, ønsker Sp en nødventil i EØS-avtalen.
Norge

Ulv skutt i Stor-Elvdal

En ulv ble skutt i Stor-Elvdal i Hedmark torsdag morgen. Dermed fortsetter jakten på den siste ulven det er gitt fellingstillatelse for utenfor ulvesonen.
Norge

7 spørsmål om biodrivstoff-krangelen

Norske person- og lastebiler skal tvinges til å bruke mye biodrivstoff. Nå står debatten om biodrivstoff i full fyr. Hva er det egentlig man krangler om?
Norge

Fryktet at Eirik Jensen skulle varsle Cappelen

Da politiet i Oslo bisto kollegene i Sandvika og slo til mot Gjermund Cappelen, fryktet de at Eirik Jensen skulle ødelegge for dem.
Norge

– Jensen plasserte seg mellom politimesteren og Vår Herre

Eirik Jensen hadde «et grusomt rykte», og ble omtalt som «en møkkete politimann». Likevel fikk han hovedansvaret for prestisjetunge «Det nasjonale prosjektet» i mer enn fem år. Med Gjermund Cappelen som sentral kilde.
Norge

Ap støtter anmeldelse av Olsø

Trondheim-ordfører Rita Ottervik sier Arbeiderpartiet vil stemme for å anmelde Ap-profil Rune Olsø når den såkalte Kystad-saken kommer opp for formannskapet.
Norge

To nye ulver kan felles utenfor ulvesonen

Ytterligere to ulver kan felles utenfor ulvesonen. Det er dermed gitt tillatelse til å felle 20 ulver denne jaktsesongen, men bare 10 av disse er skutt.
Norge

Nordmenn putter i seg piller som aldri før

I løpet av fjoråret fikk 70 prosent av befolkningen legemiddel på resept. Medisiner mot høyt blodtrykk og kolesterol ligger på topp, og bruken øker.
Norge

Kvinne pågrepet etter knivstikking av mann

Politiet i Stavanger har pågrepet kvinnen etter at en mann i 40-årene ble påført alvorlige skader da han i natt ble knivstukket.
Norge

Evakuerer 15 hus i Odda

Politi og geologer frykter at snøskred kan treffe boligfelt. 30 personer er rammet.
norge

Senterpartiet sier nei til samarbeidsavtale med SV

– Det er ikke aktuelt for Senterpartiet å sitte i en regjering med en samarbeidsavtale med partier utenfor regjeringen, sier Marit Arnstad (Sp), parlamentarisk leder.
Norge

Kvinne dømt for å ha voldtatt tolvåring

En 41 år gammel kvinne er i Nedre Romerike tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en tolv år gammel gutt. 
Til toppen