Mann i 20-årene omkom etter ulykke på E16

To dager etter ulykken i Nannestad der seks personer var involvert, døde en av de skadede lørdag kveld.

Begge bilene ble totalskadet i ulykken torsdag kveld. Også elgen måtte bøte med livet.

– To personer ble fløyet til Ullevål sykehus etter ulykken. Vi har fått opplyst fra sykehuset at en av dem er livstruende skadet. Den andre er alvorlig skadet, sa operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til Aftenposten fredag morgen.

Ung mann omkom

Søndag ettermiddag melder Romerikes Blad at en mann i 20-årene er bekreftet død.

– Gutten er fra Flateby i Enebakk. Politiet fikk beskjed om at han døde som følge av skadene i 21-tida lørdag kveld, sier operasjonsleder Tom Sandberg til avisen.

Denne elgen var involvert i ulykken i Nannestad torsdag kveld. Nå er en mann i 20-årene bekreftet omkommet.

Ulykken skjedde på E16 ved 21-tiden torsdag. Ifølge politiet skal frontkollisjonen ha oppstått etter at én av de involverte bilene traff en elg.

– Teorien vår er at en bil har truffet en elg og kommet over i motsatt kjørefelt, noe som har ført til en front mot front kollisjon, sa politiførstebetjent Rolf Marius Hekseberg ved Ullensaker lensmannskontor, fredag ettermiddag til Romerikes Blad.

Seks personer ble skadet

Det var tre personer i hver av bilene som var involvert i ulykken. En mann og en kvinne, begge i 20-årene, ble fløyet til Ullevål sykehus. I tillegg ble tre personer sendt til Ahus (Akershus universitetssykehus). Den siste personen slapp unna med lettere skader.

Ulykken er fremdeles under etterforskning.