Norge

Skulle ha 3,4 mill. for bilde av døende Diana

Paparazzi-fotograf ringte The Sun fra tunnelen etter Diana-kræsj.

Dette bildet ble lagt frem som bevis under rettshøringen i London som pågår nå. Bildet er tatt få strakser etter at prinsesse Dianas bil kolliderte i Paris 31. august 1997.
  • Amund Trellevik

Dette kommer frem under rettshøringen etter Dianas død som pågår nå.

Paparazzi-fotografen Romuald Rat ringte i all hast til Kenneth Lennox i The Sun og tilbød ham bilder av Dianas dødskræsj eksklusivt — for 300.000 pund, melder Sky News.

Blod i ansiktet

Ulykken var da bare noen minutter gammel, og de to bildene Rat sendte over til bildedesken i den britiske tabloidavisa viste et bilde av Diana sittende i baksetet av bilen med blod i ansiktet og et bilde der leger har tatt på en oksygenmaske.

— Han sa at det var en alvorlig ulykke og at Dodi (Dianas kjæreste, red.anm.) var hardt skadet. Men han sa at Diana var lettere skadet og egentlig ikke så skadet ut i det hele tatt, sier Lennox.

Han sier at han av prinsipp sa ja til å kjøpe bildene, men at han måtte se dem først og at Rat måtte sende dem over kjapt.

Hvordan de døde

Høringen skal forsøke å finne ut hvordan prinsesse Diana døde da bilen med henne, Dodi, hennes livvakt og sjåføren Henri Paul kolliderte i en tunnel i Paris 31. august 1997.

Mohamed al Fayed, far til kjæresten til Diana, har vært overbevist - helt siden den fatale natten i Pont d’Alma-tunnelen i 1997 - om at det ikke handlet om en helt vanlig trafikkulykke. Han mener

Les også

- Jeg tror de ble drept <br/>av kongefamilien

.

Det er også kommet frem at Dianas bil kan ha

Les også

Dianas bil kan ha støtt borti annen bil

.

Les også

  1. 202 personer vraket<br/> fra Diana-juryen

  2. - Jeg tror de ble drept <br/>av kongefamilien

  3. Her er de siste bildene av Diana

  4. Dianas bil kan ha støtt borti annen bil

Paparazzi-fotograf Romuald Rat.

Les mer om

  1. Kongelige