Norge

Politiet har sperret av et større område rundt Tom Hagens hus

Aktivitet ved boligen til Tom Hagen tirsdag. Det er satt opp sperringer og telt, og politiet søker i en kum. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Dronebilde av Tom Hagens eiendom i Lørenskog (til høyre i bildet). Tirsdag ble det satt opp et telt over en kum ved innkjørselen til huset. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Politiet sperret tirsdag morgen av et stort område rundt drapssiktede Tom Hagens bolig i Lørenskog. Der søker de blant annet i en kum.

  • NTB

Politiet har blant annet satt opp et telt over en kum ved innkjørselen til den brosteinsbelagte plassen foran huset i Sloraveien 4.

Ifølge NRK skal kummen være tre til fire meter dyp. Den skal ikke ha vært i bruk de senere årene etter at huset til Hagen ble koblet på et annet kloakksystem.

Kommunikasjonsrådgiver Marianne Nordengen i Øst politidistrikt sier til VG at det ikke vil bli gitt noen opplysninger om de pågående undersøkelsene i Sloraveien.

Tom Hagen ble tirsdag i forrige uke siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth Hagen, som har vært savnet fra hjemmet i Lørenskog siden 31. oktober 2018.

Onsdag ble Tom Hagen varetektsfengslet i fire uker. Fengslingen er anket.

Anne-Elisabeth Hagen er ennå ikke funnet.

Les mer om

  1. Forsvinningssaken på Lørenskog
  2. Anne-Elisabeth Hagen
  3. Lørenskog
  4. Tom Hagen