Pågrepet etter knivstikking i Holmestrand

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for å stå bak knivstikkingen av en 33-åring i Holmestrand sent tirsdag kveld.

Har du tips om denne saken? Send en e-post til 2286@aftenposten.no eller ring Aftenposten.no på 02286. Du kan også sende SMS/MMS til 2286.

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for å stå bak knivstikkingen av en 33-åring i Holmestrand sent tirsdag kveld. – Den mistenkte ble pågrepet på en adresse i Horten ved 4.30-tiden onsdag morgen. Han er plassert i arresten i Tønsberg og vil bli avhørt i løpet av onsdag, opplyser politiadvokat Thomas Kragelund i Vestfold politidistrikt til NTB.

Han er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse begått med særlig farlig redskap. 33-åringen ble sendt til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader etter at han ble knivstukket.

– Han ble stukket flere ganger i halsen og er sendt med luftambulanse til Ullevål universitetssykehus i Oslo. Vi har fått beskjed om at skadene er alvorlige, forteller politiadvokat Kragelund.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 23.24. Knivofferet kontaktet en nabo for å be om hjelp. AMK varslet så politiet om saken.

– Knivstikkingen skjedde i offerets leilighet. Mannen kom seg bort til en nabo 600-700 meter unna og fikk varslet oss på den måten, forteller Kragelund.