De historiske Treholt-artiklene

Aftenposten gir deg temperaturen fra Treholt-saken da den ble rullet opp for 25 år siden. I vår nye betalingstjeneste der du kan søke på alt Aftenposten har skrevet siden 1860, har vi samlet en spesialpakke på Treholt.

Treholt-spesial. Les artiklene, reportasjene og uttalelsene — slik de sto på trykk i Aftenposten da hele Norge fulgte den eksepsjonelle saken. Vi har samlet det viktigste stoffet i en 56 siders pdf-pakke du kan laste ned for kun kr 49,-.

Aftenpostens historie på nett

Nå kan du bla i alle utgaver av Aftenposten siden 1860. Tjenesten ble lansert i sommer. Kanskje dukker det opp ubehagelige overraskelser?

Innlegg fra Jens Bjørneboe, bytteannonser fra krigens dager, motebilder fra 1960-tallet, og nyhetsreportasjer fra de siste 150 årene: Alt blir det nå mulig å finne på nettet da Aftenpostens digitale arkiv åpnes.

Det er mange år siden ideen ble unnfanget. I første omgang var tanken å gi Aftenpostens egne medarbeidere bedre tilgang til avisens historie, siden har det blitt et samarbeidsprosjekt med Nasjonalbiblioteket, der hvem som helst får muligheten til å se de rundt 1,8 millionene med avis- og magasinsider som Aftenposten-medarbeidere har laget opp gjennom historien.

Les mer om tjenesten her:

Les også

Aftenpostens historie på nett

Harald Stanghelles oppsummering av saken:

Les også

En tid da verden var delt