Norge

Søk etter savnet kvinne fortsetter med full styrke

Politiet håper fremdeles å finne en 52 år gammel savnet kvinne i live.

  • Helle Aarnes
    Helle Aarnes
    Journalist

– Telefonen har slått inn på basestasjoner i området, og annen etterforskning har antydet at hun kan befinne seg rundt Nordåsvannet, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt, til Bergens Tidende lørdag formiddag.

Søket etter den 52 år gamle kvinnen som har vært savnet i Fana i Bergen siden torsdag, ble gjenopptatt lørdag morgen klokken 08.

Ingen observasjoner

Politiet sier de ikke har noen sikre holdepunkter eller tips i saken.

– Det er ikke gjort observasjoner av kvinnen. Nå vil vi fortsette å lete rundt Nordåsvannet, og når vi føler vi har søkt godt nok der, må vi vurdere andre steder vi kan lete, sier Kolltveit.

Politipatruljer har nå lett etter kvinnen i halvannnet døgn. De snevret fredag inn leteområdet, og trappet aksjonen kraftig opp fredag kveld.

Følger elektroniske spor

Etter å ha undersøkt elektroniske spor og samtaler med familien har vi startet søk i Nordåsen, ved blant annet Gamlehaugen og Troldhaugen, sa Thue fredag kveld til Bergens Tidende.

Mannskaper fra Røde Kors har natt til lørdag søkt i området med båt på Nordåsvannet.

– Vi har et håp om å finne henne i live, sier Rune Vedeler i politiet til Bergensavisen. Lørdag morgen fortsetter letingen for full styrke.

Sist sett torsdag ettermiddag

Kvinnen ble sist observert ved Kiwi Skjoldskiftet ved 16-tiden torsdag ettermiddag. Hun ble meldt savnet i 23.30-tiden da hun ikke vendte tilbake til sitt hjem på Ulsmåg.

Kvinnen beskrives som 168 centimeter høy, hun har tynn kroppsbygning og skulderlangt hår med pannelugg. Hun var iført en svart regnkåpe, av merket Didrikssons, mørk blå dongeribukse og mørke blå tøysko da hun sist ble sett. Hun bar også på en liten, svart ryggsekk.

Les mer om

  1. Bergen