Norge

Kronprinsparet til Egon på julaften

Kronprinsparet skal tilbringe julaften formiddag sammen med brukere av Natthjemmet og Fattighuset på en restaurant i Oslo.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit skal feire jul sammen med vanskeligstilte. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
  • og NTB

Det er Egon på Storo-senteret som åpner dørene og lager jul for vanskeligstilte som vanligvis får hjelp hos Natthjemmet og Fattighuset. Her blir det servering av julemat og utdeling av gaver. I tillegg vil de altså få besøk av kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Egon bidrar med mat og lokale, mens de øvrige 130 butikkene på Storo er med og gir gaver. Det vil trolig komme mellom 150 og 200 gjester på julaften.

De ansatte tropper opp på fridagen sin for å lage jul til Fattighuset og Natthjemmet.

– Dette var noe de ansatte ønsket å bidra til, sier daglig leder hos Egon, Øystein Hoff.

– Jeg er svært stolt over å ha slike ansatte og vi ønsker å lage en uforglemmelig jul for dem som kommer. Julen handler om å bry seg om andre, sier sjefen på Egon Storo.

Fattighuset bidrar med mat og økonomisk hjelp til personer som trenger det, mens Natthjemmet er et akutt overnattingstilbud til kvinner i rus og prostitusjonsmiljøet i Oslo.

Les mer om

  1. Kronprinsparet