Norge

Mann til sykehus etter villsvinangrep

Mannen i 30-årene som ble bitt av et rømt villsvin på Fiskå i Strand kommune i Rogaland, ble bitt for over en uke siden. Dyret ble avlivet på stedet.

Her er det fullvoksne villsvinet som gikk til angrep på eieren sin. Julia Voster/NTB Scanpix

Med en viss forsinkelse ble operasjonssentralen i Sørvest politidistrikt varslet om hendelsen lørdag fra et lokalt lensmannskontor. Opplysningene gikk ut på at mannen var innlagt på Stavanger universitetssjukehus.

Ble bitt

– Det er en stygg bittskade, sa operasjonsleder Kjetil Føyen i Sørvest politidistrikt til NTB. Han tok imidlertid forbehold om at hendelsen ikke var dagsfersk.

Den uheldige mannen skulle ha blitt skadet i i en arm eller et bein. Det var et av hans egne dyr som bet og som ble avlivet på stedet etter hendelsen.

– Var i kontakt med vedkommende som ble bitt. Hendelsen skjedde for en uke siden og han er i god form, skrev politiet på Twitter lørdag kveld.

Søket avblåst

Viltnemnda rykket ut for å finne det voldelige villsvinet lørdag, men da opplysningen kom om at hendelsen var en uke gammel, ble søket avblåst. Likevel måtte to jegere ut lørdag for å se etter et annet villsvin fra samme besetning som også hadde rømt, men dette dyret hadde ikke bitt noen, skriver Stavanger Aftenblad.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 12.05. Først flere timer senere ble det klart at hendelsen var over en uke gammel.

Andre saker fra siste døgnet:

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Sykehus

Relevante artikler

 1. NORGE

  Mann knivstukket på bryllupsfest på Jæren

 2. NORGE

  Aftenbladet: Mann ble skutt i magen av politiet

 3. NORGE

  Mann i 50-årene skutt av politiet i Sandnes

 4. NORGE

  14-åring etterforskes for knivstikking av stefar

 5. NORGE

  Mistenkelig dødsfall i Sola – politiet etterlyser bil

 6. NORGE

  Mann bekreftet død etter fall i Månafossen