Siktet i Nittedal-drapet samtykker til varetekt

En mann i 40-årene samtykker til varetektsfengsling etter å ha blitt siktet for drap på en mann i 30-årene, funnet i en bil i Nittedal torsdag.

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall som drap etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en bil på Rotnes i Nittedal.

Siktede satt torsdag kveld i avhør hos politiet, og samarbeidet ifølge Dagbladet og VG. Han skal fremstilles for varetekt fredag, og vil ifølge hans forsvarer Cato Johannesen samtykke til varetekt.

– Han samarbeider med politiet, og kommer til å samtykke til varetekt, sier Johannesen til VG

Siktede har ennå ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld. Johannesen ønsker ikke å kommentere sakens innhold.

Også politiet har vært svært ordknappe i saken, men det er brakt på det rene at den det var en relasjon med avdøde og siktede, men de var ikke i familie med hverandre.

Politiet gjør undersøkelser i et boligområde i nærheten av der en mann i 30-årene ble funnet død i en bil på Rotnes i Nittedal. En mann er drapssiktet i saken.

En politipatrulje fant den savnede død i en bil på en parkeringsplass klokken 5.30 torsdag.

Ifølge Dagbladet ble det allerede onsdag gjort undersøkelser ved siktedes bolig.

– Politiet jobber nå på to åsteder. Den ene er den siktedes bolig. Det andre stedet er funnstedet på parkeringsplassen, sa Aud Gravås, påtaleansvarlig i Øst politidistrikt.

Ifølge Romerikes Blad står familiebedriften som den avdøde er en del av, oppført som eier av eiendommen der den siktede bor. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva som kan være motivet.