Norge

Politiet leter etter mann etter brann i Tønsberg

Politiet leter etter en mann som ble sett løpende vekk fra et hus som begynte å brenne i Tønsberg natt til onsdag.

Politiet leter etter en mann som ble observert løpende fra vekk fra et hus som begynte å brenne i Tønsberg natt til onsdag. Foto: Vestfold Interkomunale brannvesen / NTB scanpix
  • NTB

Politiet hadde ved 3-tiden kontroll på to personer som er registrert på firemannsboligen i Olav Trygvasons gate i Tønsberg. Noe tidligere var det meldt om brann i boligen, og brannvesenet rykket ut til adressen.

Brannen skal ha startet i en bod.

– Det skal ha gått bra med personene som bor i huset. Det er ikke meldt om personskader, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt til NTB.

Politiet leter fortsatt etter en person som et vitne observerte løpende fra stedet rett før det brant på adressen. Mannen skal være mellom 25 og 35 år, om lag 180 centimeter høy, ha mørkt brunt hår og ha en mørk hettegenser.

– Vi vet ikke ennå om mannen har noe med brannen å gjøre, men oppførselen er mistenkelig. Det er for tidlig å si om brannen er påtent. Det får videre undersøkelser vise, sier Gunnerød.

Røykdykkere tok seg inn i boligen, og røyken fra brannen var betydelig. Brannvesenet oppfordret alle naboer i området om å lukke vinduene. Veien gjennom Slottsfjelltunnelen i Tønsberg ble stengt på grunn av brannen.

Les mer om

  1. Brann
  2. Tønsberg