Norge

Politiet har identifisert død kvinne i Trondheim

Kvinnen som ble funnet død i Trondheim, er identifisert. Politiet sier til Nidaros at hypotesen om at det har skjedd en kriminell handling har styrket seg.

Den avdøde som ble funnet omkommet ved sjøen utenfor Trolla i Trondheim tirsdag, er en kvinne i alderen 25- 50 år, opplyser politiet.
  • NTB

– Vi har identifisert vedkommende. Vi jobber med å varsle pårørende, sier John Ola Volden, seksjonsleder ved Felles enhet for etterretning og etterforskning (FEE) i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Meldingen om den døde kom rett før klokka 12 tirsdag. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig og arbeider med å avklare om det har skjedd et straffbart forhold.

På spørsmål om saken fortsatt har status som mistenkelig dødsfall, sier Volden til avisa Nidaros at hypotesen om at det har skjedd en kriminell handling har styrket seg. Årsaken er totalbildet, inkludert obduksjonsrapporten.

Den avdøde er en kvinne i alderen 25–50 år. Hun ble funnet utendørs, opplyste politiet tidligere tirsdag.

Politiet er interessert i opplysninger om bevegelser ved Bynesvegen langs sjøsiden i området fra Høvringen til Flakk. Blant annet er de interessert i opplysninger om parkerte biler og personer langs sjøsiden.