Norge

Mann i 20-årene omkom i ulykke på E18 i Vestfold

En mann i 20-årene bosatt i Vestfold mistet lørdag morgen livet da han kjørte nordover i sørgående felt på E18 ved Larvik og kolliderte med en personbil.

En mann i 20-årene omkom etter en frontkollisjon på E18 i Rødbøltunnelen i Larvik. Føreren som omkom, kjørte mot kjøreretningen, Foto: Magne Bergset / NTB scanpix

 • NTB

Mannen som omkom, frontkolliderte med en personbil som ble kjørt av en mann i 20-årene fra Sandefjord. Han er innlagt på sykehuset i Vestfold med lettere til moderate skader.

– Den ene bilen kjørte nordover i sørgående felt. Vi har ikke opplysninger som tilsier eller indikerer at dette var bevisst, sier operasjonsleder Arild Alfheim i Sørøst politidistrikt til NTB.

E18 har fire kjørefelt der ulykken skjedde. Det var en person i hver bil i ulykken som politiet fikk melding om klokken 7.07.

Alfheim forteller at de tre minutter før ulykkesmeldingen kom inn hadde fått melding om en bil som kjørte i feil kjørebane, og at de var ute for å se etter den da meldingen om ulykken kom inn.

Bilen som ikke var skyld i ulykken, sneier bort i en annen bil etter sammenstøtet, men ingen i den bilen kom til skade.

Politiets kriminalteknikere og ulykkesgruppen til Statens vegvesen gransket lørdag ulykkesstedet. E18 er sperret fra Ringdalkrysset til Bommestad. Omkjøring går via gamle E18. Politiet antar veien vil gjenåpnes i løpet av lørdag ettermiddag.

Les mer om

 1. Trafikkulykker
 2. E18

Flere artikler

 1. NORGE
  Publisert:

  Ulykke på E18 i Vestfold: seks skadet, veien stengt

 2. NORGE
  Publisert:

  Hun var på vei til jobb på Gardermoen. Så kom en bil midt imot i samme kjørefelt på E6.

 3. NORGE
  Publisert:

  Flere biler involvert i trafikkulykke etter at en lastebil veltet over midtdeleren på E6 i Oslo

 4. NORGE
  Publisert:

  Tre menn i 40–50 årene omkom i Oppdal-ulykken

 5. NORGE
  Publisert:

  Såpeglatte veier på Østlandet tirsdag

 6. NORGE
  Publisert:

  Utforkjøringer på glatte veier over hele landet