Norge

Død person funnet i Levanger – politiet betegner dødsfallet som mistenkelig

En mann i 30-årene ble torsdag funnet død på Staupshaugen i Levanger. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning.

En mann i 30-årene ble torsdag funnet død på Staupshaugen i Levanger. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Ned Alley / NTB scanpix

 • NTB

– Vi fikk melding fra en turgåer om funn av en død person på en sti på Staupshaugen i Levanger klokken 15.20. Vi har hatt en politienhet framme på stedet og besluttet at dette trenger å etterforskes litt mer grundig. Vi sender ut kriminalteknikere for å avklare hva dette dreier seg om, og har foreløpig kategorisert det som et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Stedet der den døde personen ble funnet, er i nærheten av både bolighus og forretninger. Den døde er en mann i 30-årene.

– Funn på stedet gjør at vi anser dødsfallet som mistenkelig, opplyser politiet.

En mann i 30-årene ble torsdag funnet død på Staupshaugen i Levanger. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Ned Alley / NTB scanpix

Politiet sperret umiddelbart av området rundt stedet der den døde mannen ble funnet. Politiet startet søk med politihund og gjennomførte også en rundspørring i området.

– Vi kjenner ikke hendelsesforløpet, men vi har sperret av det meste av Staupshaugen. Krimteknikere jobber på funnstedet, og vi er også i gang med en rundspørring blant dem som bor nærmest stedet hvor mannen ble funnet, sier politiets innsatsleder Rune Reinsborg til Trønder-Avisa.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Les mer om

 1. Politiet
 2. Etterforskning
 3. Trøndelag

Relevante artikler

 1. NORGE

  Død person funnet i Moss – etterforskes som mistenkelig dødsfall

 2. NORGE

  Mistenkelig dødsfall i Sola – politiet etterlyser bil

 3. NORGE

  Iransk asylsøker funnet død - etterforskes som mistenkelig

 4. NORGE

  Politiet: Mann i Moss kan ha ligget død i flere dager

 5. NORGE

  Mistenkelig dødsfall i Skien

 6. NORGE

  Kvinne funnet død - samboer siktet