Norge eller Spania?

Frode Olsen, tidligere Sevilla-keeper:— Denne kampen betyr noe for det spanske folk, og ut fra mitt inntrykk er det stor interesse rundt møtet med Norge. Håndball og de største hallidrettene er populære i Spania. I Norge er det en tendens til at folk kaster seg på en bølge når et nytt landslags gjør det bra, så sjåvinistiske er ikke spanjolene. Jeg gleder meg veldig til kampen, og ut fra min kunnskap tror jeg Norge har en god sjanse til å vinne.

Hanne Hallén, ex-proff i spanske Ferrobus Mislata:- Det er helt sinnssykt det som skjer med herrelandslaget nå, de har virkelig levert varene. Jeg er spesielt imponert over det gamlekjæresten min Kristian (Kjelling) har gjort. Jeg er veldig stolt over ham, og han har virkelig fortjent dette. Kristian har trent, trent og trent - og aldri gitt seg. Nå har han fått igjen for arbeidet, sier Hallen, som naturlig nok er spent før møtet med Spania, et land hun spilte profesjonell håndball i før returen til Bækkelaget i fjor.

Isabel Blanco, landslagsstjerne med spansk far:- Jeg har sett to av Norges kamper og er mektig imponert! De er overraskende gode og fortjener dette etter alt arbeidet som er lagt ned. Men så sørget vi håndballjentene for god oppvarming, da . . . Om de kommer til semifinalen eller ikke har Norge vunnet uansett i dette mesterskapet. Selv har jeg ikke sett Spania spille, derfor vil jeg ikke uttale meg om Norges sjanser, sier Aalborg-spilleren.