Norge

Ny mann pågrepet etter knivstikking i Groruddalen

Tirsdag kveld ble en ung mann pågrepet etter knivstikkingen på Haugenstua i Oslo. En 16-åring ble tirsdag varetektsfengslet i forbindelse med samme sak.

To menn i 20-årene ble fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket ved Haugenstua i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
  • og NTB
Nyhetsbrev Få oversikten over ukens viktigste saker i Aftenpoddens nyhetsbrev.

To menn i 20-årene ble knivstukket på Haugenstua i Oslo ved 1-tiden natt til tirsdag.

Den andre pågripelsen i saken skjedde like før klokken 21 på Lindeberg i Oslo tirsdag kveld.

Politiet var på utkikk etter mannen og var væpnet under pågripelsen.

– Pågripelsen var i seg selv udramatisk. Han ble pågrepet utendørs, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

Tidligere tirsdag ble en 16 år gammel gutt varetektsfengslet i Oslo tingrett i to uker, siktet for medvirkning til grov kroppsskade.

– Han var på stedet der knivstikkingen fant sted, men hadde ikke noe kniv eller våpen. Retten har funnet skjellig grunn til mistanke fordi han var på stedet, sier Ida de Vibe, guttens forsvarer, til Dagbladet.

Tilstanden til de to skadede mennene er ikke kjent, men de skal ikke ha kritiske skader. De ligger fortsatt på sykehus.

Politiet opplyser at de tror de kjenner til foranledningen for knivstikkingen, men de ønsker ikke å utdype av hensyn til etterforskningen. Saken har ifølge politiet ikke noe å gjøre med knivstikkingen i Sofienbergparken mandag kveld.

Les også

To menn knivstukket på Haugenstua i Oslo – én pågrepet