Norge

TV 2 og Canal Digital enige om midlertidig avtale

Canal Digital og TV 2 ble enige om en midlertidig avtale lørdag kveld. Dermed får Canal Digitals kunder fortsatt tilgang til TV 2.

Canal Digitals kunder får fortsatt tilgang på TV 2. Foto: Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

  • og NTB

Det kommer frem i en pressemelding fra partene i forhandlingene. Der heter det at TV 2 og Canal Digital er enige om å gi hverandre nødvendig tid for å lande en endelig distribusjonsavtale.

– Denne avtalen vil være svært viktig for både Telenor og TV 2 fremover. Vi har klart å bli enige i flere vesentlige spørsmål, men trenger litt mer tid for å komme helt i mål. Avtalen er dermed ikke ferdig forhandlet. Begge parter har virkelig lagt seg i selen for at seerne ikke skal miste TV 2, og vi har god tro på å lande en avtale, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, i TV 2s pressemelding.

Canal Digital trekker frem at kundene deres blant annet får sett fotballkampen mellom herrelandslagene til Island og Norge, som overføres lørdag kveld.

– Vi er enige om at vi trenger noe mer tid og har klart å bli enige i flere vesentlige spørsmål. Det er fortsatt enkelte diskusjoner som gjenstår, men det er svært sannsynlig at vi kommer frem til en god avtale for våre kunder, skriver Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

Les mer om

  1. Canal Digital
  2. TV 2