Norge

Mann kritisk skadet etter knivstikkingen på Oslo S

En 22-åring er kritisk skadet, men utenfor livsfare etter å ha blitt knivstukket på et tog på Oslo S mandag. En 35 år gammel mann er varetektsfengslet.

En mann i 20-årene er kritisk skadet etter knivstikking på Oslo S mandag ettermiddag Siri Øverland Eriksen

 • NTB

En 35 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket på Oslo S mandag ettermiddag. Hendelsen skjedde på toget som skulle gå til Jaren like før klokken halv fire.

Den drapssiktede mannen ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll.

Vektere på stedet fikk raskt anholdt den nå siktede mannen, som er utenlandsk statsborger. Han ble deretter overlevert til politiet, som pågrep mannen og kjørte han i arresten.

Den siktede har foreløpig ikke ønsket å la seg avhøre av politiet, opplyser seksjonsleder Knut Jensen ved seksjon for alvorlige voldssaker i Oslo politidistrikt til VG.

Den fornærmede, som også er utenlandsk statsborger, ble kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader. 22-åringen ble påført flere skader i kroppen forenlig med knivstikk. Han er kritisk skadet, men utenfor livsfare.

Politiet avhørte vitner i toget hvor knivstikkingen skjedde. Flere personer så selve hendelsen, og ifølge et vitne gikk gjerningsmannen rolig av gårde ut av toget etter å ha gått til angrep på mannen med kniv, ifølge Dagbladet.

Politiet sa til NTB mandag at de ikke kjenner til relasjonen mellom de to mennene, men at de ønsket å avhøre både den pågrepne og fornærmede så fort som mulig. Politiet antydet tirsdag at 22-åringen var et tilfeldig offer.

Vi videreutvikler våre artikler.
Hjelp oss å forbedre, gi din tilbakemelding.
Gi tilbakemelding

Relevante artikler

 1. OSLOBY

  Én person knivstukket på Oslo S, skal være alvorlig skadet

 2. OSLOBY

  35-åring siktet for drapsforsøk på Oslo S

 3. NORGE

  Begge de siktede fengsles etter knivstikking i Oslo

 4. NORGE

  17-åring varetektsfengslet etter knivstikking, nekter å forklare seg

 5. OSLOBY

  Ytterligere to personer pågrepet for drapsforsøk på Veitvet

 6. OSLOBY

  Forbindelse mellom drapsforsøk i 2017 og knivstikking på Grønland. Tenåringsbrødre siktet for drapsforsøk for andre gang på 14 måneder.