Lær messenger- triksene

Slik får du alle Messenger-samtalene opp i samme vindu, skriver "Hei, hvordan går det" med én tast og skjuler bruken for sjefen.

Nordmenn ligger på topp i bruk av beskjedtjenester og fordi Windows Live Messenger er standard på mange Windows-maskiner er lynmeldingstjenesten et av de mest populære verktøyene.

Over 1,5 millioner nordmenn bruker Messenger til å kommunisere med venner, familie og kolleger. I snitt er de logget på i 810 minutter hver måned, ifølge Microsoft Norge.

Det finnes flere gratis tilleggstjenester som gjør Messenger-hverdagen enda bedre. Se også tipsene om hvordan du kan bli en effektiv chatter.

Tilleggstjenesten Messenger Plus! Live utvider valgmulighetene du har i Messenger. Med dette programmet kan du blant annet:

  • Få alle samtalene opp i faner i samme vindu . Slik at du slipper å ha seks vinduer oppe på en gang. For å gå hurtig fra fane til fane, trykker du bare inn ctrl+tab.
  • Du kan også beskytte alle innstillingene du har gjort med et passord .
  • Velg skrivebordskontakter . Hvis det er enkelte kontakter du ofte prater med, kan du velge å legge kontaktnavnet på skrivebordet på PC-en. Da kan du lettere følge med på vennene dine.
  • I tillegg til funksjonene over, er det mange valg du kan gjøre med designet . Farger, rammer, bakgrunner, gjennomsiktighet også videre.
    Installering: For å installere Messenger Plus! Live trenger må du ha Windows Live Messenger. Pass på at du under installering velger eller velger bort om du vil installere et sponsorprogram med blant annet annonsevisninger. Last ned programmet her.

Messenger Plus! Live er ikke et Microsoft-produkt og erstatter ikke Windows Live Messenger. Den er i stedet en gratis tilleggstjeneste som kan integreres i Messengeren du allerede har, om du skulle ønske flere morsomme funksjoner..