Norge

Tiger bryter tausheten

Tiger Woods uttaler seg for første gang etter bilulykken.

Tiger Woods og kona Elin Nordegren under en golfturnering i San Fransisco i år. FOTO: AFP Foto: ROBYN BECK

  • Are Bye

Etter at Tiger Woods kjørte inn i et tre 20. november, etter først å ha truffet en brannhydrant, begynte spekulasjonene å rase i USA. Enkelte har hevdet at det ikke var noen ulykke, men at Woods’ kone Elin Nordegren angrep ham på grunn av utroskapsrykter.

Woods har inntil nå ikke ønsket å kommentere den voldsomme rykteflommen som har sirkulert i etterkant av ulykken.

Men nå snakker superstjernen for første gang på sin egen hjemmeside.

— Er ikke feilfri

— Jeg har skuffet min familie og angrer på overtredelsene av hele mitt hjerte, skriver Woods.

— Jeg er på ingen måte feilfri og er langt fra perfekt. Men min oppførsel og mine følelser har ingen andre enn min familie noe med, fortsetter Woods.

Det er ingen tvil om at Woods nå fremstår som en angrende synder, der golfesset tar et oppgjør med sin egen rolle som familiemann.

— Jeg vil jobbe med å bli en bedre person, ektemann og pappa, som familien min fortjener, skriver Woods.

Tidligere i dag hevdet National Enquirer at Rachel Uchitel var Woods andre kvinne, men hun nekter selv for å ha noe kjennskap til golfgiganten.

- Vi har ikke hatt et forhold. Jeg har møtt ham to ganger, men vi har aldri hatt noe forhold. Disse ryktene er usanne, sa Uchitel til US Weekly.

Symbolsk bot

I ettertid av ulykken har Woods nektet å la seg avhøre av politiet, og gått under jorden. En kryptisk melding om at alt var hans feil og at kona Elin reddet ham etter ulykken er det eneste pressen fikk, før golfstjernen trakk seg fra sin egen golfturnering.

Etter at en nabo støttet Woods-versjon om et hendelig uhell fikk Tiger bot for uaktsom kjøring, på drøyt 900 kroner, og slapp siktelse.

Men så blusset saken opp på ny.

Publiserte voicemail

Det amerikanske ukebladet US Weekly hevder å sitte på 300 tekstmeldinger og en voicemail-melding der Tiger er bekymret for at hans kone mistenker ham for å ha noen på si. Kvinnen han angivelig skal ha tekstet med er Jaimee Grubbs, en 24 år gammel coctailservitrise.

Hun sier de to har hatt et forhold i 31 måneder, og at hun har hatt sex med golfesset over 20 ganger. US Weekly publiserte voicemail-opptaket onsdag morgen, amerikansk tid.

Hør opptaket her (ekstern lenke).

Ifølge ukebladet stammer opptaket fra 24. november, fire dager i forkant av kollisjonen utenfor Woods hjem i Florida.

Stemmen på opptaket høres utvilsomt ut som Woods, men hvorvidt det er han kan ikke tas for gitt. Personen på lydfilen ber om at den oppringte fjerner sitt eget navn fra telefonen.

- Hei, det er Tiger. Jeg må be deg om en stor tjeneste. Kan du være så snill å ta bort navnet ditt fra din telefon. Min kone har gått gjennom telefonen min, og det kan hende hun ringer deg opp, sier stemmen blant annet.

Lagt ut bilder

I tillegg har tmz.com , nettstedet som ble verdenskjent for å lede an den oppsiktvekkende nyhetsjakten da Michael Jackson døde, publisert bilder av en person de hevder er Tiger Woods – sammen med en ukjent kvinne i Las Vegas. Bildene stammer fra Tao nattklubb 4. oktober, og de vil gi ytterligere vann på ryktemølla.

Woods giftet seg med den svenske modellen Elin Nordgren i 2004, og de har to barn sammen.

Les også

  1. Sponsorene støtter fortsatt Tiger

  2. Naboen forsvarer Woods og kona

  3. Woods dropper egen turnering

  4. Tiger skadet i liten bilulykke

Rachel Uchitel. FOTO: HOLLYWOOD TV Foto: HO

Jaimee Grubbs. FOTO: VH1