Som 11-åring fikk hun 20 kr for å tungekysse en 50-åring

I et intervju med AftenpostenTV forteller tidligere prostituert Tanja Rahm om det første overgrepet som var med på å sende henne inn i prostitusjon. Se video.

Tidligere prostituert Tanja Rahm var bare 11 år gammel da hun tungekysset en mann i 50-årene. Hun fikk 20 kroner av mannen for å gjøre det.

— Jeg gjorde det ikke for pengene. Det var mer at jeg ikke kunne si nei fordi jeg var redd han skulle bli sint. Det smakte øl, kaffe og sigaretter, sier hun.

AftenpostenTV har intervjuet Tanja Rahm om hennes politiske engasjement og fortid som prostituert. Intervjuet publiseres i sin helhet på fredag. Øverst i denne saken er det første klippet.

I intervjuet forteller Rahm blant annet hva som ligger bak det politiske engasjementet, om barndommen, overgrepene og hva hun svarte da hennes da ti år gamle datter spurte: «Mamma, har du vært prostituert?».

Skaper debatt

«Trodde du virkelig at jeg mentalt eller fysisk kunne bli tent i samleier med menn jeg ikke valgte selv? Å nei, du. Underlivet mitt brant. Av glidekrem og kondomer».

Slik satte Tanja Rahm dagsorden da hun skrev et åpent brev til de som kjøper sex på sin egen blogg.

Mandag denne uken ble «Til deg som kjøper sex» oversatt og publisert på Aftenposten. Hittil er brevet lest av 500.000 nordmenn og det har blåst liv i den norske sexkjøpsdebatten.

Torsdag stilte Rahm opp i Aftenpostens debattprogram «Agenda» mot Jan Bøhler (Ap) og Iselin Nybø (V) om sexkjøpsloven.

Se hele debatten i «Agenda» nå og det fullstendige intervjuet med Tanja Rahm på AftenpostenTV fredag.

Kritisert av andre prostituerte

I kjølevannet av kronikken har andre prostituerte kommet på banen. Sexarbeider Hege Grostad mener brevet er moraliserende, og en norsk prostituert i 20-årene skriver i Aftenposten at hun «elsker å kunne gi menn en god opplevelse og samtidig kunne tjene penger på det».

LES OGSÅ: En sexkundes bekjennelse.

SE VIDEO: AftenpostenTV møtte sexkunder.