Norge

Er du #upublisert?

Vinn opp til 5000,- i vår nye skrivekonkurranse!

afp000708486-jDg9lCpcsf.jpg
  • Ali Iqbal Tahir

I TNS Gallups kvalitative undersøkelse om ungdoms bruk av sosiale og redigerte medier, kommer det frem at dagens unge bevisst styrer unna kontroversielle nettdebatter blant annet på grunn av hets og personangrep. Men for at samfunnsdebatten skal vokse, utvikle seg, styrkes og få med ulike perspektiver, trenger vi de unge stemmene. Vi er faktisk avhengig av dem.

Si ;D er en av få arenaer som tilbyr ungdommen et offentlig talerør, og vi har sett verdien av det: Dere setter dagsordenen, retter søkelyset på kritikkverdige problemstillinger og tør å ufordre. Det liker vi!

Derfor lanserer vi nå skrivekonkurransen #upublisert. Målet er å fremme unge stemmer som tidligere ikke har vært publisert i riksavisene.

De innsendte debattinnleggene vurderes av Si ;D-redaksjonen, debattredaktør Erik Tornes og påtroppende leder i Elevorganisasjonen, Benjamin Skiaker Myrstad. Sammen kårer vi de tre beste bidragene.

Les debattredaktørens kommentar:

Les også

Generasjon konsensus

Premiene: 5000,-, 3000,-, og 1000,— kroner. I tillegg blir vinnerinnleggene publisert i Aftenposten, på nett og i papiravisen.

Konkurranseregler:

  • Du må være mellom 13 og 21 år
  • Lengden på innlegget er maks 4000 tegn
  • Du må signere med fullt navn
  • Du kan ikke ha vært publisert i en riksavis mer enn fem ganger tidligere
  • Innlegget kan heller ikke ha vært publisert tidligere
  • Temaet er valgfritt. Du kan gå historisk til verks eller ta tak i nåtiden og hverdagslige hendelser. Det viktigste er at du skriver om noe du er opptatt av!
    Leveringsfrist: 10. juni 2014

Send innlegget ditt til sid@aftenposten.no. Skriv «upublisert» i tittelfeltet.

Alle har en mening om noe . Vi gleder oss til å høre din!

Les også

Vil ikke møte nett-trollene