Norge

Ikke artig å være i rampelyset

Alle ville ha en bit av Christer George i går. Men den hjemvendte Spania-proffen trives ikke i medienes søkelys.

  • Forf>
  • <forf>jarle Fredagsvik <

Rosenborg — Sheriff Tiraspol 2-1Fem minutter før slutt avgjorde Christer George oppgjøret mellom Rosenborg og FC Sheriff Tiraspol. Det "angret" han straks på.- Er det morsomt å være tilbake i rampelyset, Christer?- Nei, det er ikke noe artig! svarer George til Aftenposten Aften.- Er du seriøs nå?- Ja, det medfører jo bare at jeg må stille opp på masse intervjuopplegg med dere, svarer han med et kobbel av journalister i hælene.Men Lerkendal-publikummet trykket ham til sitt bryst i går. RBK var mildt sagt tamme før George entret banen etter 65 minutter. På tampen av kampen kunne han faktisk blitt tomålsscorer.- Den siste sjansen var enda større. Den burde jeg satt. Det irriterer meg fortsatt og gjør meg misfornøyd med min egen innsats, er 24-åringens knusende dom.

Litt annerledes

Christer George er et annerledes innslag i RBK-miljøet. Lidenskapelig opptatt av musikk, medlem i hiphopgruppa "So Called Negroes" - og altså mediesky. Tidligere i sommer vendte han hjem fra utlån i spanske Cordoba. Da han kom tilbake, var kompisen Daniel Braaten hentet opp til Trondheim. Sammen setter de to mildt sagt farge på trøndermiljøet. DDE og Stage Dolls duger ikke for hovedstadsduoen.- Nå er det i hvert to som liker den samme musikken her, fleiperRune Bratseth høylytt i det Christer og Daniel passerer ham.

Omvendt fadder

— Det er godt å ha Daniel her, innrømmer George.Egentlig fungerer George som en slags fadder for Braaten i starten av hans RBK-karrière. Men Bratseth mistenker at det er omvendt.- Du får ta deg av ham, Daniel, så han ikke tar helt av, lyder det fra Bratseth.

Les også

  1. Karadas tjener 20 mill. de neste fire årene

  2. Ikke noe å juble for, RBK

&lt;b&gt;Oppstyr. &lt;/b&gt;Scoringen laget mye oppstyr for Christer George. 24-åringen reddet Rosenborg fra mesterligafadese på hjemmebane i går. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX